Sunday, November 13, 2005


Sunnuntai-iltapäivän viihdettä (ihanan romanttista ja ennalta arvattavaa hömppää, komea George Clooney ja tyylikäs Michelle Pfeiffer, olisinpa senikäisenä samannäköinen - tai Madonnan näköinen) katsellessa syntyi kantapäätön sukka (After Bertha/ Socks, socks, socks) Nalle Colorin jämistä. Kukas tekis sen toisen? Anyone? Ja miksi mun jämäkerät on aina niin pieniä, että ne ei riitä mihinkään vaan aina on pakko ostaa lisää lankaa.


Cargot ovat tällaisessa vaiheessa. Ei, niistä ei ole tulossa matalavyötäröisiä lantsareita, jollaisia Sanni kauhisteli. Pikkupojat eivät vilauttele. Ne on isommat pojat, joilta näkyy millaiset kalsarit tuli vedettyä aamulla jalkaan. Käsittämätön muoti muuten sekin, mutta kummasti siihenkin on silmä kymmenessä vuodessa tottunut.

Alpakkanuttu ei oo edistynyt kerrostakaan, mut onhan joulun vielä aikaa... Tajusin tänään, että mulla on kaappi pullollaan kivoja lankoja, joista haluaisin tehdä jotain kivaa itselleni. Ongelmani on se, että otan paineita aina joulusta, synttäreistä ja nimppareista, vaikkei kukaan odottaisikaan mun neulovan mitään lahjaksi. Toinen ongelma on se, että lupaan aina neuloa, kun joku pyytää - mitä tahansa. Ja tämän takia en siis saa neulottua mitään niistä kivoista langoista, joista olen suunnitellut jotakin itselleni.

Muutin tänään olohuoneessa järjestystä armaani vastahakoisella avustuksella. (Lukekaa muuten Roope Lipastin kolumni Kotivinkin Iloitse kodistasi -teemanumerosta, jos saatte sen käsiinne!) Oikeastaan sohva ja telkkari vain vaihtoivat paikkoja päikseen. Tuntuu hassulta neuloa nenä ihan väärään suuntaan :) Pitää varmaan mennä jatkamaan totuttelua. Moikka!

8 Comments:

At 6:39 PM, Anonymous Karoliina said...

Jonkun toisen blogissa sanoit, että olisi kiva bongata BB-pipo livenä. Minä bongasin BB-pipon Kalevan Prismassa 2 viikkoa sitten lauantaina. Sinä se et ollut, koska olisin tunnistanut kasvot.

 
At 6:48 PM, Blogger Susanna said...

Kivannäköiset housut :D

Mulla on tismalleen sama ongelma, että itselle ei ehdi tehdä kun mukamas pitää aina kaikille muille tehdä... Vaikka eihän kaiken aina olisi pakko olla edes itse tehtyä. Tai sitten hommat voisi aloittaa vähän aikaisemmin :D Mä yritän nyt toteuttaa vuosikalenteria näistä synttäreistä sun muista tapahtumista, jos sais paremmin hallintaan ja pystyisi tekemään vaikka jotain varastoa...

 
At 6:55 PM, Blogger laurakoo said...

Karoliina: Vau! Kiva, kun kerroit :)

Susanna: Mulla on jo lähipiirin muksujen synttäreistä lista, mut systeemiä pitäisi jotenkin kehitellä vielä tehokkaammaksi. Varasto... Se olis muuten upeaa, jos olisikin sellainen... "Kappas, Kalle täyttää ens viikolla neljä. Kappas täällähän on kiva sininen pipo, noin kokoa 4 vee, laitetaanpa postiin..." Toimisko se sitten noin? :)

 
At 7:32 PM, Blogger Susanna said...

no jotain tuollaista joo :D Lähinnä mä haaveilen että olis edes muutama joku huivi ja parit sukat kaapissa, ja huovutetut patalaput on hyvä tuliainen. Koskakohan ehtis... Ja sitten taas välillä tuntuu, että miksi edes vaivautua, mä oon yhden kaverin kaikille kolmelle tytölle tehnyt tänä vuonna lahjat ja kesähatut, ja hän ei muista meidän muksuja muuta ku siinä tapauksessa että ehtivät just synttäripäivänä kylään. Jos tulevat vaikka seur. viikolla, eivät onnittele... Voisin tietty miettiä että millaisia ihmisiä mulla oikein on ystävinä :D

 
At 10:42 PM, Blogger Sanni said...

Jämälankakerät on pieniä juuri siksi, että voi ostaa lisää lankaa.Pitää mennä lankakauppaan ja ostaa se kerä. Ja pari jotain muuta kerää ;)

 
At 9:27 AM, Blogger Sanni said...

Ainiin, nuo housut. Meidän pikkuäijä tarvitsisi lämpimät välihousut ja olen etsinyt mallia sivusilmällä, tuossahan se ois?

 
At 9:38 AM, Blogger laurakoo said...

Sanni: Cargoista tulee Samoksisina ja vitosen puikoilla aika paksut ja armaani veikkaili että lämpösetkin, kun sillä on Samos-neule itellä. Ajattelin niitä lähinnä sisäpöksyiksi talviaikaan ja ulkokäyttöön kevään ja alkukesän lämpiminä päivinä. Aika väljien lahkeiden ja reisitaskujen voisi kuvitella menevän myttyyn jos päälle pukee vielä jotakin muuta.

 
At 6:28 PM, Anonymous Anonymous said...

Ja samaan aikaan toisaalla (Clooney&Pfeiffer) oranssista Ainosta keeppiä ;) kuumeen kourissa (TAAS).

Kaiffari tehtaili tavispipoja kassitolkulla ja koko naapuruston kersoille. Ja kun lapsillaan riitti syndejä, niin mamma tuikkasi pikapikaa pipan pakettiin. Kuulema kotvan kuluttua alkoi kuulua jo kommenttia "aiiina nääitä piipoja, eikö saa kaupasta mitään hakea..." ;)

Ja juu, minäkään tai piponi emme olleet Kalevan Prismassa tuolloin.

tippi

 

Post a Comment

<< Home