Thursday, November 10, 2005


Läjä on edistynyt tämän verran eilisestä :)

Samos-pipa tuli valmiiksi ja ajattelin antaa sen armaalleni isänpäivänlahjaksi. Tuleva anoppi sanoo aina äitienpäivänä, että kohotetaan malja myös tuleville äideille ja tarkoittaa meitä kolmea miniäkokelasta, joista kukaan ei siis tiettävästi ole raskaana. Miksipä tulevia isejäkin ei sitten vois muistaa isänpäivänä.

Alpakkanutun molemmat hihat on valmiit, mutta prkl erikokoiset. Mitä ihmettä tein väärin, kun molemmista kuitenkin oli neulottaessa tukkimiehen kirjanpito kerroksista ja lisäyksistä. Sitä pähkäillessäni päätin aloittaa itse nuttua. 159 silmukkaa ja kolme puol puikot - mitä hemmettiä mä olen taas mennyt lupaamaan ja vielä jouluksi.

Ettei hermot ihan riekaloituisi, pitää ottaa rinnalle varmaan joku kiva työ, vaikka Cargot taannoin hamstratuista Samoksista kummipojan joulupakettiin.


6 Comments:

At 7:06 PM, Blogger derea said...

mulla menis hermot alta aikayksikön tollasen pitsinypertämisen kanssa! :)

 
At 7:27 PM, Blogger tikru said...

Paljon tohon pipoon meni lankaa ja kuinka korkean teet ennen kavennuksien aloitusta?

 
At 7:32 PM, Blogger laurakoo said...

derea: Niin mulla meneekin, mut luvattu mikä luvattu... Joululahjan saaja on äiteen työkäverin kummityttö ja tää on siis tavallaan tilaustyö.

tikru: Yks 50 g kerä ei ihan riitä. Silmukoita on 100, puikot 3,5 (tulee napakampaa jälkeä) ja kerroksia 40 ennen kavennuksia. Ja kavennukset kuten tässä pipossa
http://www.novita.fi/ohjeet/asusteet/novita_nalle_colori_ribbipipo.html
mutta alkuun vaan joka 2. krs. Siinähän se lyhykäisyydessään :)

 
At 8:30 PM, Blogger tikru said...

kiitos :)

 
At 9:17 PM, Blogger KirsiÄr said...

Ajatella: annat vain töiden olla paikoillaan ja ne neuloutuvat issekseen kuten kuva todistaa.

 
At 11:54 AM, Anonymous Anonymous said...

finland finland finland, the country where I want to be pony trekkin or camping, or just watching tv...it's the country for me. O so near to russia! Not far from japan, quite a long way from Cairo, lots of miles from vietnam (Monty Python!)

 

Post a Comment

<< Home