Tuesday, November 08, 2005

Meemiläinen...

johon kutsu tuli Sannilta.

Mieluisin lanka millä olet neulonut?
Samos on ihan ykköslemppari, villaisista on tullut viime aikoinan suihkittua kaksinkertaista Lanettia. En oo niin noihin ulkomaiden hienouksiin vielä(!) perehtynyt...

Suosikkipuikkosi?
Addipyöröt! Miten mä oon ennen pärjännyt :) Varsinainen ahaa-elämys oli myös tehdä sormikaspuikoilla sukkia, miten paljon näppärämpää.

Kamalinta mitä olet neulonut?


Tekisi mieli vastata, että tämä vaiheessa oleva alpakkanuttu (pitsin mallipiirros on käsittämätön, jouduin piirtämään oman), mutta ehkä se oli kuitenkin muodoton toppiyritelmä Palmasta. Eli mitä saadaan, kun neuletiheys ei täsmää ei sit niin silmukoissa eikä sen puoleen kerroksissakaan...

Paras ohje millä olet neulonut?
Tjaa, varmaan joku mahdollisimman simply, mitä ei oo kovin montaa ketaa tarvinnut pysähtyä ihmettelemään. Fifi? Joku siinä viehättää, kun niitä on tullut tehtyä niin monta.

Tärkein neulontatekniikka?
Se vaihtelee, ihan mistä milloinkin innostun (ja missä milloinkin onnistun). Jaksan vieläkin olla ilonen siitä, että (neulontalistalaisten ja bloggaajien avustuksella) tajusin pyöröjen olevan niin paljon näppärämmät tasoakin neulottaessa. Olen tyytyväinen myös siitä, että olen saanut itseni pakotettua oppimaan huolellisemman ja maltillisemman viimeistelytavan ja tekemään sen myös heti-kohta-pian neuleen valmistuttua.

Paras neulekirja tai -lehti?
En oo kovin kirjavalaistunut vielä, eikä hyllystä löydy kuin S'nB:t ja Neuleita Kullannupuille, mut joulupukin ja synttärilahjapukin listalla on kyllä useampia. Lehdistä kivoja juttuja on Sandrassa, Knittyssä ja tietenkin Ullassa.

Mieluisin knit-a-long?
Lasketaanko sukkavaihto, kun en oo oikein osallistunut muihin. Oon vähän aikataulukammoinen, ja entä sitten jos ei yhtäkkiä huvitakaan enää?

Mieleisimmät neuleblogit?
Susannaa, neuletiheyttä ja MadeByMyselfiä seuraan innokkaimmin ja kaikki muutkin kotimaiset kahlailen läpi säännöllisesti.

Mielisuunnittelija?
Kumpainenkin suomeksi käännetty Erika Knight on yksinkertaisuudessaan sievä ja suloinen.

Mieluisin neule, jota käytät eniten?


Nämä pinkit unisukat ovat jalassa nytkin.

Onkos tää vielä käynyt Katilla, Terdellä ja Tikrulla?5 Comments:

At 9:21 AM, Anonymous KatjaL said...

Ah, kuinka pinkkiä ja suloista!

 
At 10:36 AM, Anonymous KatjaL said...

Höh,kommentoin niitä kuvia, ennenkuin olit ehtinyt tekstiä laittaa! No, taisin hätiköidä:)

 
At 4:10 PM, Blogger Sanni said...

Olenko vähän yksinkertainen? Missä se sun nappi on?? Huhuu Naappii??? ;)

 
At 5:07 PM, Blogger laurakoo said...

katjal: eihän se mitään, kiitos kuiteski

sanni: se on tuo haaleanvaalenpunainen juttu tuossa kuvani alla

 
At 10:18 AM, Anonymous meemu said...

Huh, löysinpä nämä sukat kun aikani etsin... Eikös nämä olleet Tennesseestä tehdyt? Miten ovat kestäneet? Jos nämä on samat mistä myöhemmin olet kirjoittanut että ovat kuluneet, kerrotko kuinka kauan kuitenkin kestivät... Mieli tekisi tuollaisia ja olisi kiva tietää kannattaako tällä mun nopeudella alkaa tekemään. Materiaali vaikuttaisi keväällä hyvältä, mutta entä kestävyys;))

 

Post a Comment

<< Home