Monday, November 07, 2005


Tällaista täällä on saatu aikaseks. On aloitettu bb-pipoa vanhan roosan värisestä Isoveljestä pukin konttiin (sanokaa nyt, ettei se oo maksamakkaranväristä!) sekä aloitettu ja valmiiksi saatu ribbipipo kaksinkertaisesta Lanettista. Äärimmäisenä oikealla on murheenkryyni (mikähän se sellainen ryyni on?), pitsinuttu Dropsin Alpacasta. Taistelin pelkän nirkkoreunuksen - tai miksi tuota nyt kutsutaankaan - kanssa runsaan tunnin ja ohjeen mallipiirros pitsineuleesta on ihan peestä, joten oon vaan neulonut valmiin kuvan mukaan. Ja tää on vasta eka hiha! Anna mun kaikki kestää...


Oikaistaanpa tässä samalla yksi asiavirhe; väitin taannoin, että mamma taitaa olla meidän perheen naisista ainoa, joka on lypsänyt. Väärin. Äitikin on lypsänyt, tässä todistusaineistoa suoraan 70-luvulta. Ja nyt lähden kyllä syömään piristysjäätelöä (ylimpänä), vaikka maistunkin muka mansikalle.


Olin Mansikan makuinen jäätelö.Testaa, mikä itse olet!

~Jäätelö-Kesä~


4 Comments:

At 2:39 PM, Blogger tikru said...

Ei oo maksamakkaraa, se ois vähän ruskeempaa :)
Mä tein myös Bibon. Kiitos ohjeesta.

 
At 2:51 PM, Blogger Susanna said...

Ei oo missään tapauksessa maksamakkara! Sehän on tosi kaunis väri. Vanha roosa on hyvä nimi sille. tai nude mauve, mulla on sen niminen huulipunakin :D taitaa olla malva suomeks.

Kiva kun oot takas taas. Vaikka tiesin että oot pois, silti kävin vkonlopun aikana rutiininomaisesti täällä :D

 
At 2:55 PM, Blogger Niina said...

Juu, maksamakkara on enempi ruskeansävyistä vaaleanpunaista.

 
At 2:55 PM, Anonymous PirkkoK said...

Teetko BIBOn isostaveljestä samoilla silmukkamäärillä kuin tuolla ohjeessa?

 

Post a Comment

<< Home