Saturday, October 29, 2005

Heippa taas!


Olen palannut ja edellisen postauksen "matkaeväät" ovat muuttaneet viikon aikana vähän muotoaan. Riikan ohjeella neulotut vaaleansiniset töppöset ehtivät jo vaihtaa omistajaa ennen kuvausta. Mukaanotettu jämänöttönen ei tietenkään riittänyt, vaan Woolia piti ostaa vähän lisä - sillä seurauksella, että jämänöttönen on nyt ainakin kolminkertainen alkuperäiseen verrattuna :) Kiitos muuten Riikka kivasta ohjeesta, näitä voisi neuloa varastoon.

Lisäksi kuvassa on yhden pienen rock-henkisen miehen (4 kk) nimpparilahjapipo. Wallun ja Ninan Peppi Lottahan oli valtakunnan eka wirallinen rockvauva. Kuvan taustalla on lisäksi Salsa-jakun etukappaleet, toinen vielä vähän vaiheessa. Toivottavasti äidin salainen haave on aina ollut viettää päivä merenneitona tai jotakin sinnepäin... Ainakin hän omistaa turkoosit highwater-pellavahousut, joihin jakku passais, kun hän muutaman viikon päästä tallustelee Puerto Ricon kaduilla. *kade*

Turun nurkilla hengaillessa tapasin myös Terden - ja hänen lankavarastonsa :) Vähän lankavaihdon tapaistakin harrastettiin itse asetetuin panoksin... Iik, jouluunhan on enää ihan vähän aikaa ja keikkaa pukkaa, siis tilaustöitä - vaihturina lankaa, ehkä hierontaa, mahdollisesti myös vähän rahaa. Hitsi, kun en osaa sanoa ei.


Kahtelin muuten tuossa taannoin vähän ympärilleni...


...ja pohdin voiko ihmisellä olla liikaa vaaleanpunaisia asioita. Varsinkaan näin talviaikaan siirtymisen kynnyksellä...


Yllättäen päädyin (taas) vastaukseen noup ja vippasin äiteeltä (tämän postauksen päähenkilö) rahat näihin ihquihin kakkuloihin. Kiitos äiti, maksan kyllä joskus takaisin... t. pätkätyöläinen esikoistyttäresi :) Kuvan taustalla ujosti poseeraa myös kirjaston ystävällisesti hankkima kiva kirja.


Äsken innon Marcoa päivitellessä tuli aloiteltua Milano-Fifiä.

Terveisiä muuten kaikille bb-pipon neuloneille! On ollut tosi kivaa surffailla blogeissa ja havaita, et hei, täälläkin on bb-pipo.

Tulipa sekava päivitys, mutta kivaa lauantaita ja talviaikaa kaikille!
Ei vaaleanpunaistan linssien, mut kehysten takaa - laura

9 Comments:

At 6:06 PM, Blogger Susanna said...

ihania kuvia ;) minäkin tahdon kaappiini unikkokansioita :D

nopeastipa se viikko menikin, vaikka joka päivä mä sun blogia katsoin listasta, että voi kun päivittyis...

BB pipo on ihana. pitää tehdä toisen värinen että saan paremman kuvan. se ohje oli tosi kiva!

 
At 7:21 PM, Blogger Siniset Silmukat said...

Oletpas ollutkin ahkera. :0) Minusta tämä blogi on justiinsa niin ihana, kun täällä on kaikkea vaaleanpunaista ja ihq:ua!

 
At 10:38 PM, Blogger Tuulia said...

mun mutsilla on muuten vaaleenpunaset linssit sen kakkuloissa. on aika ihqt! :)

 
At 11:05 AM, Anonymous Anonymous said...

Siis tunnetko sä walpion ja heralan?

 
At 11:14 AM, Blogger laurakoo said...

susanna & siniset silmukat: kiitos

anonyymi: tää mun tekemä pipo tulee nelikuukautiselle, poikapuoliselle rockvauvalle, kun taas peppi lotta valpio on käsittääkseni jo toisella vuodella, da. ja ei, en tunne heitä muuten kuin lehdistä, kunhan nyt heitin jutun rockvauvasta tuohon.

 
At 2:28 PM, Anonymous Anonymous said...

Siis ihqut brillit! Ja entäs se kotelo! Wou. Ja juu, ihmisellä EI voi olla liikaa vaaleanpunaisia asioita.

Tuletko keskiviikkona Sokokselle?

tippi

 
At 2:59 PM, Blogger laurakoo said...

tippi: tjaa, voishan sitä... olikos teillä ajasta vielä mitn puhetta?

 
At 6:02 PM, Anonymous Terde said...

Vitshi, miten ihana fifi milanosta on tulossa!!! Lett-lopistakin tuli aika paksu bb-pipa. Nyt se haluais kavelikseen tumput...ja tietty vaalenapunaiset! Onneks mun lilakauteni sai jotain muutakin väriä vaihteeks... -Terde

 
At 6:36 PM, Anonymous Karoliina said...

Vaaleanpunaista ei ole koskaan liikaa. Huolestuin jo jokin aika sitten, kun sulla oli vain mustaa lankaa näytillä...

 

Post a Comment

<< Home