Sunday, September 03, 2006

Jokavuotinen Tre-Lahti-Koria-Kotka-Hki-Tre-keikaus on taas tehty ja nyt ollaan taas vähän köyhempiä - tai lankarikkaampia, miten vain :)

Ekana reitin varrelle osui Lankakauppa Heini, jonne ehdinkin jo paniikissa soitella et moneen asti ootte auki, pidättekö pidempään jos näyttää siltä etten meinaa ehtiä... Ystävällisesti mulle luvattiin, että juu, mutta ei sitten ollutkaan tarvis, kun päästiinkin lähtemään hyvissä ajoin.

Mukaan läks keränen Inkaa (mulle pitkä huivin soiro), johon tykästyin jo muinoin nähdessäni tän kuvan SK:ssa. Vedot lähtivät mukaan tämä myyntipuhe mielessäni. Heini oli siitä kiva kauppa paitsi että siellä sai katsella ihan rauhassa, niin multa myös kysyttiin siellä, että ai ooksä Laura. Mun vastatessa vähän epäröiden, et juu, mulle kerrottiin Kaikenkarvaisia käsitöitä -blogin pitäjältä terkkuja. Kiitoksia. Huomasin testailemasi bambulangan ja pipon ikkunalaudalla vasta maksettuani ostokset, joten bambu jäi tällä kertaa ostamatta, mutta varmasti poikkean kivaan kauppaan toistekin :)


Papurikosta mukaan läkskin sitten bambulankaa, vähän eri valmistajalta vaan. Kiva kauppa sekin. Nettikauppakin alkaa kuulemma pelittää taas, heillä ovat jotkin kuviot vähän muuttuneet jne...


Korialta Novitan tehtaanmyymälästä poimin mukaani tämän jättiläisvyyhdin ruskeaa(!) Tennesseetä, josta Johanna kertoi viime neuletapaamisessa. Muuta sykähdyttävää hyllyissä ja laareissa ei kerta kaikkiaan ollut. Beigekirjavaa Samos Lollipoppia hinkuisin, jos sitä vaan olis olemassa vielä jossakin. Onko kukaan nähnyt aikoihin?

Illalla vihdoin viimein päästiin avoapen & puolison loistavaan ulkosaunaan ja herkkupöydän ääreen, kiitoksia vielä.

Lauantaina sit suunta kohti Helsinkiä. Monista muista poiketen en käynnyt messuilla, vaan ainoastaan Menitassa. Hoin mielessäni koko ajan, et älä osta mitään sellaista mitä saa Treeltakin.

Päätös piti suhteellisen hyvin ja mukaan lähti vain langat muhkeisiin lapasiin ja huivilaiseen, kun kerta kaikki muutkin... Nallet ja mitta olivat heräteostos kassatiskillä. Mitta onkin ollut jo käytössä...


...tätä tikuteltaessa... Puikoilla onpi myös ihanainen, pikkuruinen, pumpulinpehmeä ja tietenkin vaaleanpunainen nuttu työkaverin tällä viikolla syntyneelle tyttövauvalle.

Mukava viikonloppu kaiken kaikkiaan. Sopivassa suhteessa shoppailua, autossa istumista, herkkujen popsimista ja leffojen katsomista neule sylissä löllien. Flunssan pentelekin alkaa helpottaa, eikä sen varjolla taida voida olla enää huomenna pois töistä :) Ei vaiskaan, en oo oikeesti mikään työpinnari... kotona lölliminen kera neuleen vaan on niin kivaa...

8 Comments:

At 10:54 PM, Blogger KirsiÄr said...

Hui! Siitä ei ehkä tulekaan ikuisuusneuletta! Joko on torstaiksi valmis?

 
At 10:54 PM, Blogger eusu said...

Vau, sulla on ollut oikein mukavan kuuloinen kierros:))

 
At 9:49 AM, Anonymous Johanna said...

Kivan lankapitoinen kierros! Mukavia löytöjä olet tehnyt paikasta jos toisesta.

Juurikin tuota samaista ruskeaa minäkin löysin Korialta. Omani on päässyt osin jo virkatuksi veskaksi viime Modasta. Raitavuutta en ole siinä kyllä vielä huomannut, vaikka varoitus niin sanoikin...

 
At 10:42 AM, Anonymous Annika said...

Tosi kivoja ostoksia olet tehnyt!

 
At 2:48 PM, Blogger mursuliina said...

kun huomasin, että oot aikeissa liikkua täälläpäin, sanoin lankakaupan piialle, että jos tulee vaaleatukkainen ilmeisesti pienikokoinen hyvin ruskettunut ihminen käymään, ni se voisit olla sä :) kivoja löytöjä.

 
At 6:38 PM, Anonymous Karoliina said...

Hyvä että löysit Papurikkoon, vaikka ohjeeni olivat vähän sitä ja tätä.

 
At 9:48 PM, Blogger Birletta said...

Ruskeata Tennesseetä!? ja niinkuin olen moittinut, ettei Novitalla ole puuvillalangoissa ruskeata. Täytyypä seurata blogeja, että mistä päin Suomea sitä täytyy metsästää. Kivoja oli lankasi!

 
At 11:01 PM, Anonymous Vanilla said...

Uskoisin, että kotipaikkakunnallani olisi sitä beigekirjavaa Lollipoppia.. Haluatko, että käyn katsomassa? Ehtisin sinne kuitenkin aikaisintaan pe/la. Paljonko tarvitsisit ja olisitko valmis maksamaan postikulut? Ilmoittele vaikka blogiini.

 

Post a Comment

<< Home