Monday, July 31, 2006

Olipa kerran... paitsi että eipä ookaan enää. Tajusin vihdoin, että jos joku neulomus ei miellytä alkumetreillä, niin miksi mä muka alkaisin tykätä siitä satoja silmukoita neulottuani. Joten ei muuta ku puikot pois, langanpäästä kii ja armotonta riuhtomista ja kerimistä.

Vasemmanpuoleinen oli kapoisen Clapon (ihan suomeksi neulon) alku OnLinen Javasta, josta on kyllä tuleva kapoinen kesähuivi jollakin muulla mallilla - ehkä jonakin muuna kesänä. Lanka on ihanan vilpoista, laskeutuvaa ja aivan ihqun väristä, läks mukaan Filatista.
Oikean puoleinen puolestaan oli Lainesukkien alku OnLinen puuvillasukkalangasta, ihmeellistä reikäistä kurttua. Onneks ohuille sukkalangoille on paaaljon paaaljon muitakin ohjeita.

Näiden pikkuprojektien mentyä myttyyn en (yllätys, yllätys!) aloittanutkaan kahdeksaa uutta työtä, vaan jatkoin tyynen rauhallisesti yhden samoksisen pikkuneuleen kimpussa, jonka tamperelaiset neulojat ainakin ovat tavanneet kesämiiteissä. Valmista ehkä joskus jos lanka riittää ja vetoketjun ompeleminen luonnistuu niin kuin oon haaveillut...

2 Comments:

At 8:15 PM, Anonymous Marianne said...

Samanlaiset ja väriset langat löytyivät minultakin. Sininen vielä odottaa, mutta tein valmiiksi kapean huivin tuosta pinkistä. Mallineule löytyi Neulojan käsikirjasta s. 88: tikapuut. Sellainen huivi oli tehty Vihreään vyyhtiin malliksi, ja kesäkuussa tuntui, sellainen piti saada. Mutta siis hauskaa nähdä samat langat, joista on itse innostunut.

 
At 9:25 PM, Blogger Vilma said...

Mäkin purin lainesukan alkuni. Siitä ei vaan alkanu tulla yhtään kivemman näköstä, joten ihan turha tosiaan neuloo loppuun asti. Ohjeen kuvassa lainesukat on ihanat, mut mä en vaan jostain syystä saa neulotuks millään yhtä kaunista jälkeä, hmph.

Jos Samos loppuu kesken, niin täältä saat lisää! Mulla pitäis olla sitä väriä vajaa kerä, jos tarvetta ilmenee. :)

 

Post a Comment

<< Home