Monday, December 05, 2005

Kotona taas...

Ihanaa olla taas kotona, vaikka mennyt työviikko antoisa olikin. Kotiin paluusta vielä mukavamman tekivät nämä postipojan tuomiset:


Outin ja Tiinan kimppalähetys Ullan joulukeräykseen: kahdet villasukat, kahdet lapaset ja kaksi unelmanpehmeää Tango-huivia.


Toinen Tiina lähetti nämä kaksi paria suloisen pehmoisia sukkia.

Mitäskös mää sitten itte olen puuhaillut... Noh, ostanut vähän lankaa tietenkin. Kotipaikkakunnalla asustellessa piti tietenkin käydä moikkaamassa lankakaupan Liisaa ja ihmettelemässä hänen lankahyllyjensä sisältöä. Sain päähäni että haluan tehdä jotain mikä sit huovutetaan ja samalla hetkellä kaks kerää tumman savun harmaata Tovea hihkaisivat haluavansa joululahjalapasiksi tikkupiskon armaalle. Tässä ne on jo vähän matkaa tulollansa...

Neuloin niitä ihan pokalla lahjansaajan istuessa mun vieressä tuijottamassa BB:n finaalia. Heppu vaan ihmetteli et miten voit ommella pimeässä... :) Oikea miäs muuten voitti skaban, siis kun Mika oli jo puh, pah pelistä pois.

Montaa muutakin pienempää ja suurempaa kivaa ja vähemmän kivaa juttua on tapahtunut. Kivaa on tämä, tämä ja tämä. Murheellista oli tämä (liippas jotenkin liki kun on noita tuttuja intti-ikäisiä nuoria miehiä niin monta) ja tyhmää on se, että mulla on kauhea flunssa ja että jouduin tänään jäämään ylitöihin ja että ajokeli oli pelottavan huono ja että löin auton etupenkillä itseltäni huulen auki tunkiessani tavaraa tyhmän kaksiovisen auton tyhmän pienelle takapenkille. Onneks lämpöinen glögi ja kiva telkkari-ilta vähensivät veetutusta aika ansiokkaasti. Kivaa on myös saada nukkua piiitkästä aikaa omassa kotona ja armaan viekussa.

Muista viikon neulomuksista huomenna lisää. Kiitos kaikille männä viikon aikana päivittäneille, juttunne ovat olleet parasta ajanvietettä tauoilla. Ja hyvää yötä!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home