Friday, November 25, 2005

Shoppailua...


Jouduttaakseni alpakkanutun etenemistä ostin siihen jo suloiset sydännapit, jospa ne toimis kimmokkeena neuloa nuttunen valmiiksi. En ymmärrä mikä tässä oikein mättää.
-Lanka? -Ei se on ihanan pehmeää ja kivaa neulottavaa.
-Väri? -No ei todellakaan, sehän se vasta ihana onkin.
-Puikot? -Nekin on parhaat mahdolliset - tai ainakin parhaat mitä mä tiedän.
-Mallineule? -Siihenkin alkaa tottua, siin on sopivasti vaihtelua.
Ehkä kuitenkin neulon sitä seuraavan kerran kaksinkertaisena, siis jos vielä Dropsin Alpacaa raskin neuloa...


Vasta viikko messuista ja tää shoppais jo lisää lankaa? Noku... Ostin silloin viime viikolla yhden hyvinkin samannäköisen kerän (sen mikä mun piti laittaa messuille rintarossiksi) ja nyt se loppu, eikä se kieputus oo kuitenkaan viel valmis.


Kieputus tulee olemaan läheistä sukua tälle marimekkolaiselle mohairhörhelykselle. Tai siis idea siihen on härskisti pöllitty Marimekolta ja Fallan Ritvalta. Haahuilin tänään FinnishDesignShopin sivuilla haaveilemassa muustakin kotimaisesta huippudesignista. Tää olis unelma, enkä laittais yhtään hanttiin, jos joku haluaisi ostaa meille tällaiset. Mut ne nyt vaan on hölmöjä haaveita... Toisaalta oon ihan onnellinen siitäkin, et saatin autokulta taas huollosta takaisin. Mulla tulikin sitä viikossa jo ikävä :)


Vielä toinen pöllityy kuva.
Tää on mun lempineule nykyjänsä (kuva H&M) ja noup, en tunne minkäänlaisia pistoksia siitä, että käytän valmisneuleita. Itsas (sori Tikru ilmaisun ryöväämisestä, tää vaan on niin näppärä kirj.asu) ostin tänään toisenkin uuden neuleen. Tai oikeastaan se on tiivisneuloksinen college, jossa on neulotut rannekkeet, helma ja kaulus. Just sellaista oonkin kaivannut toppien ja printti t-paitojen päällä pidettäväks. Ja juu, sekin on musta. Jotenkin kun keli on musta, niin tuntuu luontevalta kiskoa niskaankin mustia vetimiä.

Ai niin, meinas unohtua jakaa tää päivän ihmetys:
Miks kiinalaiset on niin pieniä ja hoikkia vaikka niiden tekemät ruoat on aika usein tosi rasvaisia? Onks se joku salaliitto meitä hölmöjä suomalaisia vastaan? Miksi me tykätään niin rasvaisesta ruoasta? Miksei itse laitetusta kiinalaisesta ruoasta tuu ikinä niin hyvää kuin ravintolassa? Vaikka olis millaiset sörsselit hankkinut ja ihan ohjeen mukaan kokannut.


1 Comments:

At 9:46 PM, Blogger tikru said...

On tuo itsas niin tuttu sana, että piti lukea monesti tuo sun kommentti, ennenku tajusin mistä puhuit. Toisaalta voin käydä myös hitailla tänään.. ja eilen.. ja huomenna.

 

Post a Comment

<< Home