Thursday, November 24, 2005

Pehmeitä paketteja, jättiläispuusteja ja trendejä


Inspiraatio hukassa -blogin Aurora äiteineen lähetti tällaisen muhkean, pehmeän paketin Ullan Auta köyhiä lapsiperheitä -keräykseen. Kiitos.


Maarit puolestaan lahjoitti nämä neuleet. Lämpimät kiitokset hänellekin.

Mun omat lahjoitusneulomukset sensijaan ovat edelleen to do -listalla... Mut niin on vaaleanpunainen alpakkanuttukin, jonka kaivoin taas kaikkien välipalatöiden (ei yhtään valmista!) jälkeen esille ja sain sitä jopa yhden napinläven välin (4,5 cm) verran edistymään.

Harmittaa vaan edelleen ne kaksi erikokoista hihaa, jotka oon tähän nuttuun neulonut. Ja juu, ne on niin eripariset, että sen huomaa. Ongelmaa pähkäillessäni äitee, joka kylläkin nyt löhöää etelässä, väläytti että neulo vielä kolmas hiha ja pura sitten niistä se eniten vääränkokoinen. Loistava idea! Varsinkin anti-käsityöihmiseltä. Tää sama tuli varmaan mieleen jo kaikilla muillakin, mut ei mulla... Ehkä se pitää paikkaansa, mitä yks kaveri kerran sanoi: "On tavallista logiikkaa, naisten logiikkaa ja Lauran logiikkaa ja se on sumeaa logiikkaa se."


Loppuun vielä kuva jättiläispuusteista, jotka on leivottu sumealla logiikalla ja maailman parhaan keittokirjan ohjeella. Harmi et mulla on teoksesta niin vanha painos, ettei siinä oo vielä 2000-luvun hienouksia, chévresalaatteja, pestoja, gazpachoja sun muita.

Ai, niin näitäkin mun piti kommentoida:

Uusin Trendi sen ilmoitti "Oikein, nurin, oikein. Virittäydy saaristolaistunnelmaan kietoutumalla neulottuun hartiahuiviin. Yhdistä kaupunkikäytössä paksu villatakki silkkiin ja samettiin." Tämähän me trendien aallonharjalla ratsastavat neulojat jo tiedettiinkin :)


Mut mistäs ohjeet näihinkin ihanuuksiin? Pitää varmaan lähteä nuuskimaan Mangoon ja H&M:lle.


2 Comments:

At 9:00 PM, Anonymous KatjaL said...

Kappas vaan, on muillakin makeanhammasta kolottanut. Just tänään leivoin tuon kirjan ohjeella tiikerikakkua ja kakku-ohjeiden kohdalla on niin paljon tököttiä, että sivuja irrottaessani siihen repesi reikä! Ilmeisen käytetty teos siis täälläkin päin:)

 
At 9:07 PM, Blogger laurakoo said...

Joo, mun painoksessa on kans näytteet mukana :)

 

Post a Comment

<< Home