Friday, November 18, 2005

Messuilua

Kovasti mielelläni näyttäisin teille kuviakin löydöistäni, mutta Hello ei suostu edelleenkään yhteistyöhön. Seuraa siis kuvaton ja tylsä raportti iltapäivästä Kädentaidot-messuilla.

Täpö täydessä bussissa vihaisten mummojen kanssa matkustettuani pääsin vihdoin messuille. Ihan ekana kassiini loikkasi pari vyyhtiä Vihreän Vyyhdin käsinkehrättyä villaa ja ruusupuiset sukkapuikot. Käsinkehrätyistä tulee joku kiva harvaneuloksinen juttu, johon on ihmisen hyvä kääriytyä. Ostin myös pari vyyhtiä Wetterhoffin Sofiaa, josta tulee joko ne virkatut lapaset tai sit jotain ihan muuta. Naapurikoju Vuorelmaltakin olisin voinut ostaa sukkalankaa, vaan kun ei kuulunut valikoimaan. Seuraavaksi treffasin Terden ja hänen kaverinsa Jaanan, jotka olivat tuonneet mukanaan bussilastillisen törmäileviä mummoja, jotka saattoivat yhtäkkiä pysähtyä, kääntyä 180 astetta ja lähteä tulemaan sinua kohti. Vähän pelottavaa. Kiitos muuten Terde kahvista!

Muistaakseni tässä välissä päädyin Ihania-kojulle shoppaamaan mokkula-sormuksen ja pari lasitähteä. Kun pyysin vahanauhaa tähtiä varten, myyjätäti ilmoitti mulle, että tähdet on tarkoitettu kuusen koristeiksi. Mitäs ihmeen väliä sillä heille on mihin minä aion niitä ripustella? Höh. Sit kaffeteltiin Tippin ja KirsiÄrrän kanssa ja ihasteltiin heitin löytöjä. Varsinkin Wrap Style nousi heti mun tahtoo-listalta pakko saada -listalle. Tässä vaiheessa isoin osa mummoista olikin jo väsynyt ja lähtenyt kotiansa ja pääsin laukkamaan pitkin halleja ihan vapaasti.

Loput rahat törsästelin kivaan nallerintaneulaan, OnLinien sukkalankaan, pariin kerään PiikkoPirran MerinoKidiä ja tietenkin lakritsaan.

Semmonen reissu. Huomenna serkkuja (ihan oikeita serkkuja, ei tällaisia) kahtomaan tänne ja muutenkin muutamaksi päiväksi pois koneen ääreltä. Josko Hello jo tiistaina vastaisi mun kutsuhuutoihin taas. Mukavaa viikonloppua!

6 Comments:

At 9:07 PM, Blogger Sanni said...

Siellä bloggerissa on semmoinen upload images kohta, jolla saa kuvia postaukseen. Käytän sitä kun hello kiukkuaa. Semmoinen kuvan näköinen nappi samalla rivillä kuin linkitysnapikkakin ;)

 
At 9:48 PM, Blogger tikru said...

Jepjep ja useimmiten se bloggerin kuvalataus toimii jopa hianosti. Siirtyny käyttää siis sitä lähes kokonaan.
Tuo ihania-linkki ei mun koneella ainakaan lataudu. Alko nimittäin se mokkulasormus kiinnostaa, onkohan se samanlainen mitä mä oon kassellu kieli pitkällä palkkapäivää odotellessa..

 
At 11:17 PM, Blogger laurakoo said...

Sanni: Juu tiiän, mut en tykkää siitä, kun se on jotenkin niin hidasta

Tikru: Kiitos, kun huomautit. Linkki on nyt korjattu. Valitse etusivulta tuotteet ja sitten alarivistä keskimmäinen kuva ja tsädäm, siinä on mokkula-sormus :)

 
At 11:06 PM, Blogger tikru said...

olihan se se sama sormus..viheriänä molen katellu sitä.. Mihin väriin päädyit? Vaaleanpunaiseen? Myös se saman setin kaulakoru kiinnostaa

 
At 5:42 PM, Anonymous mirja said...

olitko lauantaina heti aamulla liikkeellä? asemalla tuli vastaan v-punainen mohairhuivi, bibo ja sun uudet silmälasien sangat, kun kymmenen paikkeilla oltiin äitin kanssa messuamaan menossa.

 
At 7:02 PM, Blogger laurakoo said...

tikru: Juu tietty vaaleanpunaiseen :)

mirja: apua, mut on bongattu. siis juu, minähän se oon tainut olla :)

 

Post a Comment

<< Home