Tuesday, September 12, 2006


Eilinen pettymys kirpaisi vain hetken ja ennen kuin Käenpesä ehti loppua, oli neule taas jo kerien muodossa. Desperate Housewifes'n tahtiin loinkin sit jo uusia silmukoita. Huomatkee tausta; mainos iski ihan kympillä (vaikkei miäs ookaan kovin komee) ja ihanat lakanat oli pak-ko saada. Jos joku olisi sanonut mulle pari vuotta sitten, että ostat ruskea-turkoosi-oranssit lakanat, niin olisin vannonut et en ikänä.

Ruskea oli teini-Lauran todellinen inhokkiväri, koskapa se oli erittäin in joskus muinoin ennen mun syntymää, kun porukat remontoivat meidän kotikotia. Oli ruskeaa muovi- ja kokolattiamattoa, kaakelia ja kaikkea mahdollista. Teininä olin sitä mieltä, että eihän tänne kehtaa edes kavereita kutsua... Remontti valkaisi ja raikasti monet pinnat vajaat kymmenen vuotta sitten - ja kas, se vanha vessan seinä ruskeine kuvioineen oliskin tänään itsas ihanan retro.


Ai niin, tällaistakin virkkailin viime viikolla. Hidasta, mut muksaa. Jos näätte langanpäättelijäkeijua, niin voitte vihjata poikkeemaan meilläkin :)

14 Comments:

At 11:09 PM, Blogger Lycka är ~ Onnea on said...

Sitten kun keiju on käynyt siellä niin lähetä tänne meille jookos :)

 
At 11:30 PM, Anonymous Anonymous said...

Hienot lakanat, kyllä kelpaa kölliä.

 
At 12:29 AM, Blogger AnneV said...

Mä voin lainata langanpäättelijäkeijua, jos saan sitten vastaavasti käyttööni kerijäkeijun. Tai tässä ei taida enää keiju riittää, pitäis olla joku järeämpi malli. Langanselvittely- ja kerimispeikko?

 
At 8:23 AM, Blogger hanna_h said...

Mä olen myös ihaillut tuota samaista kuosia kuin uusissa lakanoissasi. Itse en raaski ostaa mutta jospa joulupukki vaikka tois.. :) Pitää olla kiltisti, siis.

 
At 8:40 AM, Blogger Arteeni said...

Mageet lakanat!

 
At 9:23 AM, Blogger Hasbu said...

Muhun vetosi sama mainos ja lakanat muutti meille pari viikkoa sitten. Mies on kyllä meilläkin ihan erinäköinen ja se kehtasi vielä väittää ihania lakanoita kalsarikankaisiksi!

 
At 9:46 AM, Blogger Susanna said...

Ihanat on lakanat, myös niiden päällä köllöttelevä työ näyttää kivalta!

 
At 9:49 AM, Blogger Vilma said...

Mä kans hankkisin noi ihanat lakanat, ellen pelkäis, että niiden mukana tulee se mainoksen mies. Se kun ei oo yhtään mun makuun, eikä mun mieskään varmaan tykkäis ylimääräsestä elätistä. ;)

 
At 10:06 AM, Anonymous Anonymous said...

Mäkin olen katsellut noita lakanoita sillä silmällä! Ja munkin isän talo on vieläkin niiden 70-80-luvun laattojen ja ruskeiden ja vihreiden värien peitossa! Aargh!

Marsvin

 
At 1:50 PM, Blogger valipala said...

Keiju on varmaan jo matkalla sinnepäin kun se sai tuon samaisen huivin just täällä pääteltyä :)

 
At 4:13 PM, Anonymous Anonymous said...

Meiltä löytyis vielä se 70-luvun ruskea retrovessa:) Ja kylppäri on myrkynvihreä..muut tilat valkaistiin kymmenisen vuotta sitten. Voi niitä kirkkaita värejä, nythän ne ois taas muotia.. Noi uudet lakanat yms on ihania!

 
At 3:18 PM, Blogger KirsiÄr said...

Meilläkin on vanhemmilla 70-luvun ruskea vessa, siihen oli kyllä aikanaan hyvät perustelut, liittyi jotenkin mun veljen puoliammattimaiseen autonrassuuseen ja valkoisen kaluston puhtaanapidon vaikeuteen. Ja keittiössä oli upeat tummanvihreät, lähes mustat välikaakelit. En olisi antanut niitä muuttaa, kun vanhemmat teki jokunen vuosi sitten keittiörempan, mutta ei mulla tietenkään oikeasti sananvaltaa toisten kodissa ole.

Onkohan tuota lakanakuosia metritavarana?

 
At 11:33 PM, Anonymous Anonymous said...

On metritavarana Olgaa, sekä lakanakankaana että kerninä. Jollakulla saattaa olla kangasta metri sinisessä muovipussissa pöydällä odottamassa kutistusta ja päätöstä arvolleen sopivasta muodosta. Kassi, esiliina, jotain muuta?

 
At 9:20 PM, Blogger janna said...

(Tätäkin piti kommentoida jo aikoja sitten, mutta kun unohtaa aaina jossei heti tee.)

Mää niin rakastan vanhoja kuoseja. Näen vieläkin unia vanhan mökin sohvasta, jonka sai sängyksi poistamalla selkänojatyynyt (joista tein aina majan). Mummo möi mökin enolle, joka tietysti ehti heittää kaiken upean pois ennen kuin minä tajusin vanhoista tavaroista mitään.
Mummolassa, joka on nykyisin tyhjillään, on kuitenkin vielä tallella mattoja ja tapetteja ja muovimattoja (niitä vain vähän hankala saada itselle..) ja jokaisessa sisäovessa iso, vihreä muovinen pallokahva :D Ah! Kunpa voisin kuljettaa koko talon tänne jonnekin..

Umm, pointti oli kuitenkin se, että kiitos tyynymuistutuksesta! Hermoilin vasta eväiden perään. Keväällä en olisi selviytynyt kylmässä salissa istumisesta mitenkään ilman tyynyä.
(Täytyy myös yrittää kirjoittaa ilman sulkeita, niistä eivät opettajat pidä.)

Ja mieki vähän kuolaan noiden lakanoiden perään. Jokin vain mättää turkoosissa ja sinisessä yleensäkin, enkä ymmärrä mikä :o

 

Post a Comment

<< Home