Thursday, August 31, 2006

Nonnii, alkuviikko on tahmailtu loman jälkeen töissä ja tää päivä onkin vietetty sit taas kotona... Loman saldoksi (ilmastoitu hotellihuone) lukeutuva nuha (räkä!) päätti sitten kulkeutua poskionteloihin ja tulehduttaa ne, auts mun pää.

Alla kuvaa neulojakavereilta (lämmin kiitos kirsiär, tippi ja johannakoo) saaduista lohtulangoista, jotka olivat mukana Espanjassa, mutta alkoivatkin neuloutua vasta kotisohvalle päästyään...


...lupaava alku. Miten tuossa kerän sisältä aloittamisessa käykin aina joskus noin..?


Put your hands up!
Hihat sen sijaan näyttävät jo vähän paremmilta. Armaskin tiesi varoitella, että "noin ohuilla puikoilla neulottavasta jutusta voi tulla ikuisuusprojekti..." Mistä se sen tiesi?

Huomenna lähtee käyntiin taas jokakesäinen tre-lahti-koria-kotka-hki-tre-tournee, jonka varrelle osunee avoapen lisäksi myös useampia lankakauppoja :)


9 Comments:

At 9:30 PM, Anonymous Anonymous said...

Oot ainaki saanu väriä reissulla pintaan :) ollapa iteki nuin ruskettunu

 
At 9:31 PM, Anonymous Anonymous said...

Unohdin sitä Papurikon sijaintia selostaessani mainita, että liike on sisäpihalla eikä näy kadulle. Osoite on Aleksanterinkatu 9. Tuomisen vaatekaupan kohdalta kun menet sisäpihalle, niin oikean käden puoleiselta reitiltä sen pitäisi löytyä.

 
At 10:05 PM, Blogger katinkontti said...

Hauskaa matkaa "meille päin"! Kausalan kohdalla kannattaa tehdä pikapyrähdys Benjaminin maatilatorille; lankaa sieltä ei saa mutta kaikkia herkkuja senkin edestä. Eikä sinne värikeskuksellekaan ole kuin 7 km ;-) (Iitti kko).

 
At 11:31 PM, Blogger mursuliina said...

käytkö lankakauppa heinissä? jos satut käymään, ni mihinkähän aikaan..? ihan vaan jos satumme samaan aikaan, minä meen töiten jälkeen joskus yheltä varmaan pyrähtämään pikaseen :)

 
At 12:07 AM, Blogger siiri said...

UPEA rusketus!

 
At 12:31 AM, Blogger Vilma said...

Iikkistä ku oot ruskee! Toi alpakan väri on just hyvä, munkin tekis mieli just tota. Vielä ku tietäis mitä siitä tekis. :)

 
At 7:25 AM, Anonymous Anonymous said...

Ihkut hihkut... tai siis hihat:)

 
At 10:04 AM, Anonymous Anonymous said...

Neuleesta tulee hihoista päätellen ihana ;D ja väri on mainio!

Niin, sitä on tullu itekin enemmän kuin kerran pohdittua, että miten sen lankakerän sais alkaan helpolla ja sujuvasti sieltä kerän keskeltä? Mutta kysymys lienee ei-ole-olemassa-oikeaa-vastausta -sarjaa...
Jos joku sattuu tietään hyviä vinkkejä em. ongelmaan, niin niitä ois tosi kiva kuulla.

Aurinkoa kaikille, Evanna

 
At 10:40 AM, Anonymous Anonymous said...

Hauskaa matkaa :)
Maanantaina olisi Korialla neuletapaaminen klo 17.30 alkaen ;)

 

Post a Comment

<< Home