Sunday, March 12, 2006

Pitkästä aikaa pipoja...

Lehmäpipo onnistui huomattavasti aiempaa paremmin pari numeroa ohjetta pienemmillä puikoilla. Aika hassulta se näyttää kyllä päässä, mut voi kait sitä ainakin vappuna käyttää. Siis jos silloin on vielä näin kylmä..


Jos sulle sanotaan messuilla Vihreän Vyyhdin ständillä tai Aililla, et kerästä Icelandia ei tuu pipoa, niin pidä pääsi ja sano et tuleepas. Ja jää metri vielä ylikin. Ihan basic-pipa vitosen pyöröillä ja tämänmallisilla kavennuksilla.


Viikko sit Koskarin nappikaupasta ostettu Alpaca ei halunnutkaan Odessaksi vaan Misty Gardeniksi. Harmi vaan, että se halus olla kaksinkertainen ja siten kerästä ei tullut kuin vajaa puolmetrinen. Pitänee shopata ko. lankaa lisää... Aililla muuten väitettin, et Alpacaan ei oo tullut uusia värejä. En jaksanut alkaa mesoamaan, et onpas, menkää vaikka Koskariin katsomaan.

Sain eilen jonkun kumman hepulin, ja keksin että nyt saatava tää huivikaulusjakku puikoille heti paikalla ja suklaanruskeasta 7 veljeksestä. Sehän on poistuva sävy (oli vielä viime syksyn värikartassa), eikä sitä siis oikein oo enää missään. Hyppäsin rattiin ja ajelin läpi neljä VapaaValintaa, yhden HalpaHallin, yhden Risman ja Cittarin, mut ei sitä löytynyt enää mistään. Tulin häntä koipien välissä kotiin ja naputtelin tilauksen NovitaKlubiin.

Niin ja tänään sain hepulin, kun hoksasin ettei yhden serkun - tai oikeastaan hänen avopuolisonsa - laskettuun aikaan oo kuin kolme viikkoa, äkkiä puikoilla viuhtomaan jotain pehmoista ja luonnonvalkoista, johon voi sit tälläillä jotain simppeliä sinistä tai hörhelöistä vaaleanpunaista, kun kuullaan kuin kävi.

Ai mikä jenkkikassi? Juu-juu, on se yhä työn alla, mutkun se on niin tyylsää...

Nyt formuloita kahtelemaan. Kenen muun mielestä toi uusi aika-ajosysteemi on ihan peestä? Käsi ylös! Miusta se on ihan kumman monimutkainen.

4 Comments:

At 7:25 PM, Anonymous Anonymous said...

Hauska tuo lehmäpipo!
Eiköhän vappuna ole kylmää, ainakin viime vappuna oli... ;)

 
At 9:58 PM, Anonymous Anonymous said...

Aililla ollaan kyllä aina aika jäässä neulemaailman kanssa :D
Viimeksi kun etsin addin pyöröpuikkoja eikä taitoshopista löytynyt, päätin poiketa nopeasti Aililta kysymään josko siellä olisi (siellähän on jotain ihan hajakokoja ollut addeja) ja täti oli tosi närkästyneenä kun kyselin addien perään, painotti vielä kuinka heillä ei sellaisia ole. Olisitpa kuullut mitkä naurut sain kun uskalsin aiemmin kysellä 30cm pyöröpuikkojen perään, sellaisia ei kuulemma ole ollenkaan olemassa ja sekin on jo luksusta että löytyy 40cm! :(

Kaikenkaikkiaan sehän on ihan ok toimiva kauppa kyllä.

 
At 8:20 AM, Blogger Siniset Silmukat said...

Hassu lehmäpipo! :0) Sai minut hyvälle tuulelle!

 
At 2:53 AM, Anonymous Anonymous said...

Pitää vielä lisätä että mulle ollaan Aili Jokisella suositeltu aina pelottavan hyvin oikea määrä lankaa ostettavaksi, pipo- sekä laukkulangoista jäi aikanaan molemmista yli vain säälittävän pienet nöttöset.

 

Post a Comment

<< Home