Wednesday, March 01, 2006

Muakin on vaivannut jonkinlainen bloggaus- ja neulomisblääh, mutta eihän se estä arvostelemasta lehtiä eikä shoppaamasta lankaa..
Posti toi eilen Kauneimmat Käsityöt ja jos sen perusteella olis referoitava kevätmuotia, riittäis siihen yksi sana, "mohair".


Ihan jees..


Malliesimerkki loistoposeerauksesta neulekuvassa. Niin minkäsmallinen se neule oikke on?!


Joo, kivoja yksityiskohtia, mutta miksi niiden kaikkien pitää olla samassa neuleessa? Eiks spesiaalimpi lanka/pitsikuvio rinnuksissa/lovi keskellä etukappaletta riittäis ihan yksistäänkin?


Taas yksi kiva kolmiohuivi..


Nää on söpöt. Mahtuisinkohan mä kokoon 12 v....?

Uudessa Sandrassakin oli kivoja juttuja..

Kansikuvaneuleessa oli kiva mallineule..


..samoin tässä kietsussa.


Ja tästä mallista tykkäsin muuten vaan. On sen oloinen jakku, et tää ois kiva ottaa tuolin selkänojalta ja heittää päälle, kun vähän viluttaa.

Mitäs tää nyt sit on?

Vyötteessä lukee paitsi 60 % puuvillaa ja 40 % akryylia ja tiheys 20 s x 24 krs myös sama venäjäksi. Jotain jämätuotantoa vissiin siis, mut minä näin siinä kesäpaidan, nih.
Löytö tehtiin siis Treen Kalevan Rismassa tänään klo 17.44. Jäljelle jäi samaa plaatua kuvassa näkyvien lisäks ainakin mustana, vitivalkoisena, farkunsinisenä, korallinvärisenä ja pinkkinä (huom. en ostanut sitä!)

5 Comments:

At 8:29 PM, Blogger AnneV said...

Ai jaha, ne on nyt siinä lehdessä. Toi raidallinen, jossa on tosiaan lovi etukappaleessa, on viimekeväisiä Katian malleja.

 
At 8:34 PM, Blogger Tarja said...

Mitä tuo Jasmin-lanka maksoi? Ei muuten, mutta jos vaikka lähtis huomenna kävelylle...

 
At 8:40 PM, Blogger laurakoo said...

Anne: Juu, nyt jo rantautuivat Suomeen :)

Tarja: 2,50e, ei paha..

 
At 12:12 AM, Blogger Lankakomero said...

Outoa, että Novita on tehnyt SAMALLA nimellä eri koostumuksen omaavia lankoja. Multa nimittäin löytyy ikivanhaa Novitan Jasmin-lankaa, jonka koostumus on 35 % puuvillaa, 39 % viskoosia ja 26 % polyakryylia eli ei ole samaa kuin tuo sinun Jasmin. Lanka on hieman froteemaista pinnaltaan ja on kestänyt vuosia käytössä menemättä miksikään. Sitten Novita on joskus 90-luvulla myös tehnyt Ibiza-nimellä lankaa, joka oli 65 % akryylia ja 35 % viskoosia.

 
At 9:49 AM, Anonymous vanilla85 said...

Tuota lehteä eilen kaupassa selailin, se omenanvihreä Kitten Mohairista tehty neule/jakku oli aivan ihana! Harmi kun en oikein tuota Mohairia voi käyttää..

 

Post a Comment

<< Home