Saturday, March 04, 2006

Täällä on nyt jotkin hyvin vaisut lapasviikot meneillään.. ja vähän on yksiä unisukkiakin tikuteltu. Kaapit pursuaa ihanuuksia (ja keskeneräisiä), mut minen osaa oikein tarttua mihinkään.

Äsken valmistui tällaiset tikkupiskolle. Näitä pidetään kylmänä päivänä näiden kanssa.


Neuloessani näitä eilen paljain varpain palellen, keksin tempaista keskeneräisen lapasen jalkaan ja tadam, sehän olis täydellinen kotitossukka. Teddyssähän on polyamidiakin, niin kait se kestäis hillityn kotona hipsuttelun..

Tänään siis vaaleanpunaista Teddyä ostamaan..

..Katin mainostamasta Koskarin liikkeestä (sieltä, josta en kerran löytänyt lankojen hintoja, kun myyjä seisoi lapun edessä) läks mukaan pinkki Alpaca. Jotkut säikytteli viime neuletapaamisessa, et alpakan hinta nousee ja pakkohan asia oli tsekata.. Juu, olihan se 30 senttiä kalliimpaa kuin syksyllä Aililla.. :) Jättiläismäinen hakaneula hengaili houkutellen siellä Koskarin puljussa siinä tiskillä ja hinkui päästä mukaan. Sillä voi sit kiinnittää sellaisen kietsumallisen neuletakin, jos sellainen tulee joskus tehtyä.. Ehkä sit kolmenkymmenen vuoden päästä kun sellainen on taas muotia.. :)
Kivaa muuten, kun se myyjätyttönen ei tiedä langoista kauheesti, eikä tuu sit tyrkyttämään apua eikä ahistelemaan, vaan siellä saa katsella ihan rauhassa.

Akateemisessa ei ollut enää Interweave Knitsejä (mut sellainen tilattiin mulle Helsingin Akateemisesta ja myyjä Hgin päässä oli sanonut, et niitä on tilailtu ympäri maata heiltä lisää ja Treen täti lupas, et heille tilataan niitä jatkossa isompi erä)

mut tällaisen löysin..


Kiva lentäjän hattu, Kirsiä lainaten "ehkä vähän Hessu Hopo -tyyliä.."


Hauska lentoemon asu, vähän pidempänä ehkä..


Just tällaisen malliseen neuleeseen se hakaneula passais..


Vähän pidempänä taas.. Osaisinkohan mä virkata enkuks..


Tällaiset "huivit" maksoi jossain mansikoita, en nyt muista missä satuin näkemään


Ihana juttu-johon-kääriytyä


Ihan kiva

Ja nyt niitä Teddy-tossuja tekemään. Niiden vois kuvitella olevan nopeatekoiset.

7 Comments:

At 5:20 PM, Anonymous golden said...

Bingo! Osuit oikeaan, hyvin päätelty! Olen joskus nopsaan vilkaissut alpakkapuodin tarjontaa, mutta silloin oli muistaakseni vain jotain luonnonvärisiä. Pitääkin mennä taas uudelleen käymään.

Olitkin saanut Teddy-päähänpiston samaan aikaan kuin minäkin. Itsekin ajattelin yöllä tumppuja neuloessani, että kaipa niistä voisi sukatkin tehdä.

 
At 5:51 PM, Blogger Susanna said...

ääh ja pööh, ensin sitä knit1 -lehden miesnumeroa sai odotella kuukaustolkulla, ja nyt en ole vielä ehtinyt edes toipua niin on jo seuraava kehissä! Mikäs siinä muuten, mutta ko nyt mä en saa ostaa lehtiä...Plääh.

Teddysukka-ajatus on aivan loistava! Heti puikoille.

Kävin muuten kuntosalilla tänään, vähäks oon ylpeä itsestäni :D

 
At 6:00 PM, Blogger KirsiÄr said...

Teddy on tosi nopea. Mullakin ehti lapsen sukka valmistua ja tulla puretuksi parissa tunnissa. Mun piti tehdä Teddystä tossut Pienen neuleblogin ohjeella, mutta en ole muistanut printata ohjetta. Runoilin sitten epämääräisen sukkatossun ja purin sen heti.

Se vihreä virkatu pipo, jonka bongasit silloin Stokkalla (ja jota nimitin HH-tyyliseksi) oli oikeastaan tosi hieno. Minä vain en voi pitää tuollaisia läppälakkeja näyttämättä bassetilta.

 
At 6:17 PM, Anonymous vanilla85 said...

Mitä Tampesterissä maksaa Dropsin Alpaca? Mietin tässä, että mistä sitä haen..

 
At 6:49 PM, Blogger laurakoo said...

eusu: Viimeks kun akkunan takana vilkuilin, oli sinne tullut mielestäni uusia sävyjä

susanna: vau, tuollaisesta saakin olla ylpee :)

kirsi: joo, purkamisekshan mullakin meni, oli varsi ja terä molemmat turhan lyhkäset.. ja sitä hh-tyylistä pipaa ajattelinkin tuon toisen osapuolen päähän :)

vanilla: aili jokisella oli ainakin ennen 4,90 ja koskarissa 5,20 (tosin vain 3 eri väriä). lanka-aitassa en oo käynyt vähään aikaan, ni en tiiä.

 
At 11:27 AM, Blogger vikke* said...

Ihanat hanskat tikkupiskolle :)

Mul käväs kans päässä tehdä Teddystä hanskat ja mietinkin laittasko sekaan esim. Woolia jotta olis hieman lämpöisämmät. Nuo sisähanskat on kyl kätsyt kans!

 
At 5:58 PM, Anonymous Anonymous said...

Menitassa (Soukan) Dropsin Alpakka maksaa jo 6,10!

Marsvin

 

Post a Comment

<< Home