Monday, March 06, 2006

Lehmäpipo jäihin ja uutta puikoille...
Luin töissä Novitaklubista, et uusi SK on ilmestynyt. Hei, siinähän on se ihana jenkkikassi! Onks mulla mitää kivaa merseroitua puuvillalankaa mist voisin virkata sen? No ei tietenkään. Lankakauppaan kotimatkalla siis. Sainpa hyvän syyn tutustua työpaikkakuntani ainoaan lankakauppaan...Eikä tässä oon mennyt vasta kuin kaks ja puol tuntia... Eikä tätä tehdessä voi muuten ees katsoa telkkaria, kuunnella vaan. Nyt muistan miks mun virkkuut jää aina kesken..

Se lankakaupan täti ei muuten vastannut yhtään mun käsityksiä lankakaupan tädistä. Joo, se ei tyrkytellyt, bointseja siitä. Mut ei se sitten kyllä tiennytkään pal mitään.. Se ehdotti, et voisin tehdä kassin villalangasta, kun sillä ei ollut tarjota paksumpaa puuvillaa. Ja sitten se ei osannut yhtään sanoa millaista neulottavaa se jättikerillä myytävä Sirdarin Yo-Yo on ja kun kysyin, et onks se Novitan Palman tapaista, niin se ei tiennyt yhtään millaista se on. Niin ja sitten se selitti ihan tohkeissaan et hänen äitinsä neuloo kahta hihaa ja sukkaa samanaikaisesti, kun se on niin kätevää tehdä ne ikään kuin samalla. Kerro jotain uutta.. Jotenkin odottais et lankakaupan täti tietäis enemmän kuin minä ja pukeutuis ehkä omatekoisiin neuleisiin niin kuin mun kotipaikkakunnan lankakaupan täti pukeutuu. Aina. Amen. :)


7 Comments:

At 8:48 PM, Blogger KirsiÄr said...

Jaahas: Laura virkkaa varjoaan nopeammin. Minä en ole varmaan illan aikana vielä edenyt edes tuohon kassiohjeeseen saakka SK:n lukemisessa. Kun koko ajan keskeytyy se homma. Kävin osteleen Koskarin lankakaupassa. Onkohan se myyjätyttö tämän työpaikkakuntasi lankakauppiaan tytär?

 
At 9:04 PM, Anonymous Karoliina said...

Lankakaupan tätin elämä ei varmaankaan ole helppoa: jos on kiinnostunut asiakkaasta, niin on ällö tyrkky, ja jos ei ole kiinnostunut, niin on koppava, jne. Ei ihme, että Johanna pitää Villapuotiaan vain netissä ;).
Sä olet uskomattoman nopea. Milloin sä syöt/nukut/pyykkäät/jne. vai onko sulla niin hyvä miäs?

 
At 10:31 PM, Anonymous Terhi said...

Neuloin Bibon siskolleni joululahjaksi ja innostuin tekemään samaa sarjaa Labasetkin. Tässä linkki jos haluat käydä katsomassa, ovat jossain puolen välin tienoilla.

http://www.imagestation.com/album/pictures.html?id=2114746511&code=21025856&mode=invite&DCMP=isc-email-AlbumInvite

 
At 8:55 AM, Blogger Kati E said...

:O Olipa omituinen lankakaupan täti...

 
At 2:23 PM, Anonymous vanilla85 said...

Ihanat nuo Terhin tekemät lapaset! Ohjetta kehiin!

 
At 7:30 PM, Blogger laurakoo said...

Kirsiär: On ne varppina jotain sukua :)

Karoliina: Miäs on hyvä - ja huusholli ihanasti rempallaan..

Terhi: Vau!

 
At 6:34 PM, Anonymous Lellu said...

Moi!
Käys kurkkaan mun jenkki Lellun kädenjäljestä ;)))

 

Post a Comment

<< Home