Tuesday, March 07, 2006

Nyt kyllä napsahtaa joku tekijänoikeusrikkomussyyte, kun oon napsinut taas näin paljon kuvia näistä lehdistä... Mut kun eilen ilmestyi SK ja tänään Moda. Arvatkeepa kummas on muuten mun mielestä fiksumpi päätoimittaja. Rva SK ei vaivaantunut kommentoimaan sanallakaan viime numeron pääkirjoituksen aiheuttamaan kohua tässä numerossa, mut Modan Laaksonen sen sijaan hoksas miten bloggaajia kosiskellaan. Mut niitä kuvia. Ekana SK.


Milloin alamme saada pidempiä toppeja? Tää muoti on kestänyt jo ainakin 10 vuotta. Toisaalta helppohan näistä on tikuttaa pidempiä..


"Lauantaina tanssimaan. Älä häviä tapettiin, vaan pue metallinhohtoisena kimalteleva jakku päällesi. Lyhythihainen boleron on hyvä valinta, kun lähdet kaverisi kanssa ulos." Kuka näitä kuvatekstejä keksii? Ja minkäikäiselle kohderyhmälle? Mulle piisais tieto mallissa käytetystä langasta ja olemassa olevat koot.


Nää Rowanit oli kivoja, mut mikäs meikäläinen lanka olis vastaava..?


Miksi mä aina ihastun niihin rekvisiittaneuleisiin, joihin ei oo ohjetta?

Ja sit Moda..

No nyt mä tiiän mitä noista Samoksen jämistä tulee isona


Kiva mekko, mut kun ei oo neulemasiinaa eikä taitoja, ni taitaa jäädä tekemättä.


Onpas Jansku lihonut ja vanhentunut.. :)


Kiva toppi


Mukavaa peruskamaa vaihteeksi miekkosille


Ihana


Syyläpipolle kaveriks - syyläkassi!


Oi, mikä mekko!
En yleensä edes katso ompelumalleja, kun en tuu ompelukoneiden kans toimeen enkä oo saanut vielä yhtäkään ompelijaa yrityksistä huolimatta ompelemaan mulle housuja/jakkua/päällystakkia/vanhojentanssipukua, joka olis vastannut täysin odotuksiani. Avoanoppia ei lasketa, hänen ompelemat tyynynpääliset, puikkopussit ja pikkukassi ovat olleet just eikä melkein niin kuin pitikin.


En taida varsinaisesti olla mikään iin mallinen, mut tää on ihan kiva.
Tunnistatteko te muuten itsenne noista O-, I-, Y-, X- ja A-vartalotyypeistä? Minen.


15 Comments:

At 8:32 PM, Anonymous Anonymous said...

Hei saman muodin pitää kestää piiitkään, että mattimyöhäisetkin ehtivät mukaan muutaman vuoden katselun jälkeen;)

 
At 9:20 PM, Anonymous Anonymous said...

Kävin kijastossa selaamassa nuo lehdet ja täytyy kanssa todeta, et Moda on jälleen parempi. Sk:ssa ihastuin Rowanin siksak-toppiin ja jenkkikassiin:) En ymmärrä minkä takia se bolero ja pikkutoppi piti kuvata kirjavaa taustaa vasten? Eihän siinä tule neule kunnolla esille... Modassa oli kivaa mm. se valkoinen pipo:) Jämälankoja on tännekkin kertynyt.

 
At 9:24 PM, Anonymous Anonymous said...

Asiasta kukkapurkkiin eli siitä huivista olit laittanut linkin. Kävin vilkaisemassa ja tosi kivalta se näyttää. Sopivan simppeli malli, jolle lankavalinnoilla voi tehdä ties mitä..
Tällä kertaa päädyin lopulta kaikkien kiertelyiden ja n. miljoonan mallitilkkukokeilun jälkeen Fifiin, mutta kyllä sille Modankin ohjeelle vois käyttöä olla. Kiva tietää, että sulla sellainen löytyy ja kiitos tarjouksesta & vaivannäöstä =O).

 
At 10:07 PM, Blogger verano said...

Itsekin ihastuin Modan Samos-pipoon, tosin en kyllä tiedä, missä tilanteessa sellaista käyttäisin.. No, kiva se oli silti :)

Mulle on nyt tullut tilattuna kaksi Modaa ja olen ihmetellyt myös noita kuvatekstejä.. Onko niitä pakko kirjoittaa, jos ei osaa? ;)

En tiedä vartalotyypeistä, mutta se I-tyypille suunniteltu bolero (ko se oli?) näytti tosi kivalta :) Niin ja pitäisiköhän kupongilla käydä ostamassa vähän lankaa, jos vaikka joskus tarvitsisi.. ;)

 
At 10:19 PM, Blogger KirsiÄr said...

Nämä sun ja Susannan (ja muidenkin) neulelehtikatsauksethan ovat parasta mahdollista markkinointia. Hulluja olisivat, jos näistä närkästyisivät.

Minustakin se rekvisiittaneule oli ehkä lehden paras malli. Ja jossain kuvassa mallilla oli mun Hollannista ostettujen kukkatennareiden keltaiset siskot. Juujuu: ei siis kovin kummoisia malleja, kun kaikkeen epäolennaiseen ehtii kiinnittää huomiota.

 
At 12:06 AM, Blogger Raisa said...

Moi! Täytyy minunkin myöntää että nuo rekvisiittaneuleet olivat parhaita tuossa sk-lehdessä.

tuo vaaleanpunainen kietsu ja sen lisäksi huomasitteko sivuilla 18 ja 19 naisen päällä olevan harmaan? sekin on minusta nätti.

 
At 8:37 AM, Anonymous Anonymous said...

hehee...vaaleanpunainen rekvisiittaneule iski munkin tajuntaan..ja jopa niin lujaa, että kuvittelen tekeväni sen omast´pääst droppsin alpacasta. täällä odotellaan kuumeisesti modaa. sk tuli eilen ja ainut mikä innosti oli jenkkikassi...plaah....

 
At 8:43 AM, Anonymous Anonymous said...

Noista vartalotyypeistä pitää sanoa, kun meillä kampaajakoulusa oli niinsanottu "tyylikurssi" ja siellä syynätiin vartalotyypit yms niin omani osaan sanoa eikä sitä itseasassa tuossa "kirjaintyyppilistassa" edes ollut ;D
Meillä ne oli tyylii "omena", "päärynä", "tiimalasi", "pehmeä suora" jne.
Oli ihan hauska kurssi vaikkei siitä kyllä ainakana miulle mitään apua ollut. Yhtä tyylitön olen edelleen XD (Onhan siitä kurssistakin jo se 8 vuotta...)

 
At 9:14 AM, Blogger Kati E said...

Mä olen kyl ihan samaa mieltä tuosta pääkirjoitushommasta. Sekä siitä Janina-kommentista. :DD

 
At 10:08 AM, Blogger Niina said...

Toi pinkki kietaisuneule on sitten muuten Rowanin Classic Art-kirjasesta, jos kiinnostaa.

Ja joo-oh, kylläpä J on tanttamaisen näköinen. Jos se neule näyttää ton näköiseltä Janinan päällä, niin millaiselta se sitten näyttää ns. normaalivartaloisen päällä??

 
At 10:18 AM, Blogger Siniset Silmukat said...

Kamala teksti! SK on jäänyt livenä näkemättä, mutta... Älä häviä tapettiin... Siis ei voi olla totta! Nauran maha kippurassa, kun nimenomaan koko malli ja vaatteet todella häviävät tapettiin.... :0)

 
At 1:02 PM, Blogger Lycka är ~ Onnea on said...

Niin ei kai ne mallit ikinuoria ole..hih..
Kivoja ohjeita taas..kiitti näytist. Pitää päästä kauppaan Modaa hakee ;)

 
At 6:19 PM, Blogger Katja said...

Minäkin iskin silmäni siihen samaan rekvisiittaneuleeseen. =)

 
At 9:48 PM, Anonymous Anonymous said...

Ryhdyin eilen tekemään sitä Modassa ollutta pitsipipoa. Ei tule sillä ohjeella kuvan pipo. Ohjeessa on ilmeisesti menneet nurjat ja oikeat silmukat sekaisin. Kolmannen kerroksen kavennussilmukat sekä neljän oikean silmukan suora tulisi olla nurjia silmukoita. Ainakin niin minä sain kuviosta kuvan kuviota vastaavan.

 
At 10:18 AM, Anonymous Anonymous said...

Pieniä korjauksia tuohon Modan pitsipipon malliin. Oli turhan kiire edellisen kommentoinnin aikaan... Eli 1. krs.* 1n, 2s o yhteen, ta kaksi lk puikolle, tee ylivetokavennus, neulo 5 n*. Parilliset kierrokset menee kuten ohjeessa. 3. krs. *neulo 1 n, 4 o, 1 n, 2 n yhteen, ota 2 lk puikolle, tee ylivetokavennus ( neulo silmukka n )* Näyttää tulevan nätti pipo ;-)

 

Post a Comment

<< Home