Thursday, March 23, 2006

Pienen Neuleblogin ja Made by Myselfin suurten sukkavertailuiden innoittamana ja siltä varalta että joku pahastui edellisen postauksen Novitan mollaamisesta... Vertailun vuoks mun täsmälleen samanikäiset sukat

Regia Silkistä ja...


Novitan Teddystä, joka ei tiettävästi edes ole sukkalanka.

Molemmilla on hipsuteltu ihan vaan kotioloissa (ei edes työkengät jalassa!) ja vähän ehkä potkittu peittoa öisin. Et simmottis. Aina ei voi voittaa.

5 Comments:

At 12:30 AM, Blogger sea said...

Mun 7V raita (punanen), joululahjaksi saadut joka päiväsessä käytössä kerran pesty, on aaaaiiiivan nypyssä. Kertaalleen jo nypin suurimman osan pois, mutta silti. Samoin reilun viikon vanhat säärystimet on jalkalenkistä jo hieman nypyllä, ne on pinkkiä Nalle Coloria. Myöskin kuukauden vanhat villarit (käytän lähinnä noiden punaisten rinnalla) 7V pinkkiä moniraitaa on nyppyset kun mitkä.

Et silleen...

 
At 3:09 PM, Anonymous Anonymous said...

Neuletapaamisessa kaipailit ruskeaa Seitsemää veljestä. Jos sitä vielä tarvitset, niin Kaukajärven isossa Sparissa oli tänään ehkä 5-6 kerää ruskeaa nro 677.

 
At 5:13 PM, Anonymous Anonymous said...

Eilinen postauksesi oli virkistävää luettavaa!
Tällaiset kommentit pitäisi olla pakkoluettavaa Novitassa, mutta mahtavatko he käydä näitä neuleblogeja edes lukemassa?
Minkälaisia neuleita olisit kaivannut?

 
At 9:45 PM, Anonymous Anonymous said...

Pitää tähänkin soppaan lusikka sotkea. Miulla on käytössä yhdet tooosi vanhat seiskaveikasta tehdyt sukat ja niitä on pidetty paljon. Ne alkaa menee kannassa ja päkijältä puhki mutta nukkaantuneet eivät kyllä ole!

 
At 9:48 PM, Blogger sea said...

Marja: Minäkin olen saanut joka vuosi uudet 7V sukat ja vasta parisen vuotta ne on nyppääntyneet, sitä vanhemmat oli oikein loistavia.

 

Post a Comment

<< Home