Tuesday, March 21, 2006

Todiste siitä, että kyllä mä vielä neulonkin..

Lanka: Dropsin Alpaca, kaksinkertaisena
Puikot: 4
Malli: Scarf Style Misty Garden, joka on nähty tosi monella muullakin bloggaajalla

Sain tänään tekstarin, että terapia/lohdutuspaketti oli tullut perille ja oli oikein mieleinen. Hjuva niin, toivottavasti sillä on oikeesti parantavaa voimaa :) Ninnille vielä kiitokset, kun autoit keksimään mikä lanka parantais parhaiten.

Tein eilen buy nothing -loppukuun lupauksen, joten lankaostoja ei tulla tässä blogissa ainakaan, ööh.. kymmeneen päivään näkemään. Ruoka on poikkeus, sitä saa ostaa jos se nyt oikeesti muka pakkasestakin loppuu. Ajattelin ihan tosissani vetää pussikeitotkin kaapin perukoilta naamariini ennen kuin uskaltaudun edes päivittäistavarakauppojen houkutusten äärelle, niin kauhiaa tää alkuvuoden rahameno on ollunna. Sitä paitsi kaapista löytyy lankaakin ainakin viiteen neulepaitaan tai -takkiin. Se on ny kaikki tai ei mitään.. Toivottavasti armaani käy ostamassa meille ainakin maitoa.. :)

Ai niin, munhunhan iski haastekin.. Siihen osallistuminenhan ei o ostamista, vaiko..?

"Haaste: Tue suomalaisten lasten hyväksi tehtävää tärkeää vapaaehtoistyötä lahjoittamalla rahaa Mannerheimin Lastensuojeluliiton tilille ja/tai lisäämällä blogiisi linkki Miljoona Lapselle -sivulle (http://www.miljoonalapselle.net). Mannerheimin Lastensuojeluliitto ei ole tämän haasteen takana, vaan haaste on yksityishenkilöiden liikkeelle laittama.

Ohje: Kun saat tämän haasteen, tee siitä merkintä blogiisi. Kerro samalla, päätitkö tehdä lahjoituksen Mannerheimin Lastensuojeluliitolle. Jos oma tilisi sattuu olemaan miinuksella, lisää kuitenkin blogisi linkkivalikoimaan linkki Miljoona Lapselle -sivulle. Se ei maksa mitään. Miljoona Lapselle -sivulla julkaistaan linkki blogiisi, kun olet ilmoittanut sivun ylläpitäjille mahdollisesta vähintään 10 euron lahjoituksestasi (ohjeet sivulla). Valitse sopiva määrä tuntemiasi/tuntemattomia ihmisiä ja haasta heidät toimimaan samoin. Linkitä haastamasi ihmiset merkintäsi loppuun ja käy ilmoittamassa heidän viimeisimmän blogimerkintänsä kommenttilaatikkoon tästä haasteesta. Heidän tulee myös kopioida tämä haaste ja ohje omaan merkintäänsä."

Haastan mukaan Susannan, Terden, Johannakoon, Tippin ja Katinkontit.


8 Comments:

At 9:24 PM, Blogger Susanna said...

Kivannäköinen huivi!

Kaipa minä voin linkin laittaa blogiini :D rahaakaan kun ei oo :/

 
At 9:27 PM, Blogger TiinaV said...

Kiitos Laura, ihanaa! :D Ratkaisit ongelmani! Tarvitsen vihreän kaulaliinan kevääksi ja minulla on vihreää alpacaa. Sano vielä, että kolme kerää riittää!

 
At 9:33 PM, Blogger verano said...

Mäkin kaipailisin tietoja, paljonko lankaa kului ja miten pitkä huivista tuli. On ollut vaaleanvihreää alpacaa jo reilun kuukauden odottamassa keväthuivin tekoa. Olisiko yksinkertaisella tehtynä tullut kamalan ohut? Nätti on huivi :)

 
At 10:32 PM, Blogger Susanna said...

mä tein yksinkertaisella tuon huivin, eikä se mun mielestä liian ohut ole, mutta sellainen, että sitä voi hyvin pitää sisälläkin. Keväthuivina mainio.

 
At 9:02 PM, Blogger Maija said...

Sulla on aina näitä ihania vaaleanpunaisia värejä. Tämä varsinkin on just se oikeansävyinen. Pistetäänpä ostoslistalle.

 
At 12:07 AM, Blogger Antti ja Lasse said...

Kiitos osallistumisesta! Linkkibannerin koodin voit hakea osoitteesta

http://millimuksulle.blogspot.com/2006/03/bannerikoodi_22.html

 
At 11:44 AM, Blogger vikke* said...

nätti huivi!!

 
At 12:32 PM, Anonymous Anonymous said...

Olet näemmä osallistunut haasteeseen, mutta linkkisi ei näy www.miljoonalapselle.net sivulla. Miksi? Huijaako pojat? Voinkohan itse osallistua.

 

Post a Comment

<< Home