Sunday, March 19, 2006

Tässä vielä eilisistä löydöistä kauimmin kaivatut, mustat Teema-mukit.

Unohdin postata kuvan eilen. Nää löytyivät siis Humppilan lasista. Se on ihmeen ihana paikka, jonne on pakko poiketa melkein aina ohi kulkiessa. Saman katon alla mielettömästi edullista Iittalaa, Arabiaa, Marimekkoa ja Jounia (waht! tehdäänkö ne etelänaapurissa?), voisko enempää toivoa?! Se sama "sitä on pakko saada" -tauti, joka iskee, kun kuulee et jonkun langan/sävyn tuotanto on loppunut, tulee mulle myös kun kuulen, et jonkin astiaston tai lasiston tuotanto on loppumassa. Jokin aika sitten haalin niin monta isoa Kivi-tuikkua kuin raaskin. Avoappi sanoi, et ne on joskus arvokkaita, kun ne olivat niin vähän aikaa tuotannossa. Niin ja yksi pinkki (ei nykynen vaaleanpunainen!) tuikku piti saada silloin kun niitä vielä oli. Nyt sama tauti yllätti mustan Teeman kanssa ja seuraava tuotesarja, jossa yhden tietyn värin tuotanto loppuu on jo tiedossa...


Viikonlopun ainokainen neuleaikaansaannos on lyhythihainen kietsu serkulle ja puolisolleen koht puoliin syntyvälle pikkuihmiselle. Sukupuoli ei oo vielä varppina tiedossa, joten molemman väristä nauhaa on taas varalla.


Malli: Aina oikein -neuleinen kietaisupaita Erika Knightin Neuleita Kullannupulle -kirjasta
Lanka: Debbie Blissin Baby Cashmerino (pienimpään kokoon menekki reilusti alle 100 g)
Puikot: 3 ja päättelyssä 3,5
Muuta: Etureunat vetävät ihan kauheasti kasaan ja kieroon, pitänee näyttää peijakkaalle höyryä.

Muita aktiivisesti keskenolevia neuleita ovat
-pinkki Misty alpacasta,
-Tychus ja
-liekkihuivi, jost ei oo vielä kuvaakaan.
Ja passiivisesti keskeneräisistähän ei puhuta. Jotkut ovat kirjuutelleet, et eivät julkaise kuvia keskeneräisistä, koska se tietää huonoa onnea neuleen valmistumiselle. Ajattelin kokeilla sitä nyt liekkihuivin kohdalla... Toimiskohan se...? :)


1 Comments:

At 3:04 PM, Anonymous Anonymous said...

En muistanutkaan, että tuossa kirjassa on kietsu. Taidampa mennä lukemaan opukseni tarkemmin..

 

Post a Comment

<< Home