Thursday, March 23, 2006

Muutama muu sanoikin jo kaiken oleellisen, mutkun mun pitää aina saada sanoa se viimeinen sana, niin...

Kansikuva oli yllättävän lupaava - kesäiset, pastellisetsävyt me like. Ja tuollaisia pompulakoruja näkee kaupoissa nyt eikä pari sesonkia sitten.

Samoja ideoita kuitenkin kierrätetään ihan entiseen malliin...


Nämä näimme viime lehdessä...


...ja nyt mallia on vähän muunneltu ja voilá, saimme uuden neulemallin.


Nämä puolestaan näimme Kesä 2005 -lehdessä...


...ja nyt näemme ne uudelleen Kesä 2006 -lehdessä. Tällä kertaa vain tämän kauden uutuuslangasta toteutettuna, jota ei btw saa vuoden kuluttua varmaan enää mistään.


Ois voinut yrittää saada nää topit edes näyttämään istuvilta, vaikkei ne sitä oliskaan...


Nää asusteet olivat ainoat, jotka hotsittivat edes vähän. Paitsi et Novitalle tiedoksi, ettei tarvii olla kovinkaan kokenut konkari keksiäkseen itsekin jotain tällaista. Meillä kaikilla ei "mummi tai äiti tee vaikeimpia juttuja". (Lainaus pääkirjoituksesta, joka ei muuten soimannut neulovia nettiyhteisöjä - pisteet ja pieni aalto Novitalle :)

Ensin oli The Verkkoponcho, joka toteutettiin vuorollaan kaikista Novitan markkinoilla olevista langoista.

Nyt saamme Taikajakun - ja sen about kymmenen erilaista versiota. Thanks.


Tää oli ihan kiva. Tätä lankaakin saa varmaan jo loppukesästä jonkun halpahallin poistolaarista.

-Miten saadaan nätti ja hoikka tyttönäyttämään pökkelöltä?

Vast: ks yllä.


Mainostaisitko Sinä lehtesi seuraavaa numeroa kahdella ainaoikein neulotulla huivilla? Hei oikeesti Novita, yrittäisit edes. Amen.

Niin ja alpacaisen Mistyn strategiset mitat ovat 15 x 150 cm.

5 Comments:

At 10:56 PM, Blogger tikru said...

Jep. Tää taas jotenki vakuutti mut siitä, et molen oikeessa (tässäkin asiassa tietty, kuten aina :)), ettei toppeihin sovi neulepinta eikä tuollaiset langat. Nei ei vaan käysovikuulu sinne kesävaatteisiin.

 
At 7:09 AM, Blogger Jenni said...

:) Tuota syksyn mainosta ihmettelin minäkin. Ja miksi ihmeessä pääsiäissivuilla oli tuhlattu tilaa laittamalla kuva Kinder-munasta kahteen kertaan? Ja vauvanvaatteiden osiossa taas oli koko sivun kuva vauvasta jolla ei tainnut olla mitään neulottua päällään :o

Muhun iski vain se vika Tennessee-toppi ja pupu.

 
At 1:03 PM, Blogger kannibaalipupu said...

Samma här. Yllätyin iloisesti kun postin joukosta löytyi Novita (vaikka postitäti olikin näköjään taas oikein tunkemalla saanut tunkea sitä luukusta *grr*), mutta sitten kun rentouduin lasillisen (cokista) ääressä, niin meinasi limut pärskähtää lehdelle kun näki ne ensimmäiset viritykset - ei oikein valkoiset / pääsiäisjutut sytyttäneet. Onneksi lehden loppupäästä löytyi muutama melkein kiva juttu ja sitten äärimmäiset pelastajat olivat varmaan samat kuin Jennillä: Tennessee 1/2-hiha paita (soma joka koossa) sekä pupu!!

Silti tuli mieleen että miksi maksoin juuri viime viikolla laskun... :S

 
At 11:11 PM, Anonymous Leena said...

Niin, lehteähän ei todellakaan ole mikään pakko tilata... Ihmetyttää miksi niin moni tilaa/ostaa näitä jos ei kerran ole tyytyväinen.

 
At 11:51 PM, Blogger Tarja said...

Toi taikajakkutoppimuunnelma 7v:stä on ihan järkky! Sitä on kokoon XXL saakka, kuvitteles mut se päällä! Minen löytänyt lehdestä oikein mitään, pari mallia oli sellasia, että voisi edes vähän harkita. Vähän.

 

Post a Comment

<< Home