Sunday, December 11, 2005


Hoksasin, että tuleva anoppi vanhenee ensi viikolla. Ei kun töpinäks ja tumppuja neulomaan. NeliRaitatumput saivat alkunsa aamulla (puolilta päivin) ja toinen peukalo neulottiin äskettäin. (Ja siinä välillä meillä on tehty muutakin, kuten syöty piffiä, bernaise-kastiketta ja auraperunoita, njam!)
Malli on vallankin perinteinen, puikot joustimessa 3 ja sileässä osuudessa 3,5. En kyllä tajua miksi suosituspuikkokoko on 4, sillähän tulee semmosta kalaverkkoa, ettei se voi millään pitää kylmää ulkopuolella.


Kauppareissusta mukaan tarttunutta... Ai mitä lankoja? Mähän ostin joululahjoja!
NeliRaidasta tulee winecozyjä ja ruskeasta villasukat armaan isäpuolelle. Häne on mies, jolle neulon mielelläni, koska viimejouluisetkin sukat ovat olleet ahkerassa käytössä - oon nähny ite :)
Turkoosiraidallisesta tulee villasukat pikkusiskolle, koska se ryökäle käyttää mun sukkiani aina kun silmä välttää.

Tikkupiskolla on ennestään turkoosi raidalliset lapaset...

...jotka ovat kylläkin kuulemma hukassa...


Tän kaulahuivin oon kuitenkin nähnyt käytössä tänäkin talvena. Nää asusteet rimmaavat hienosti systerin turkoosiin g-sus-takkiin ja sinivihreään autoon.

Neuleblogien listalta löytyi muuten Marin neuleblogi, jossa oli aivan ihanat tikkariraidalliset kämmekkäät. Eipä olis uskonut, että niistä tulee yhdessä noin herkullista jälkeä. Pakko saada!

2 Comments:

At 6:57 PM, Anonymous Anonymous said...

En olekaan tuohon winecozyyn törmännyt jostain syystä aikaisemmin ja heti täytyykin noita "ylijäämä" lankoja saada siihen käytettyä joululahjaksi ;)

 
At 10:21 PM, Blogger tikru said...

Tosi hauskannäkösiä juttuja tosta raidasta kyllä tulee, kun ne tuotokset pitää pieninä, siis, että raidat osuu kohdilleen.

 

Post a Comment

<< Home