Saturday, March 25, 2006
Oon neulonut Tychusta aina surffaillessa ja tän aamun blogikierroksella se vihdoin valmistui. Tai noh, langanpääthän siitä on päättelemäti, eikä niitä taideta päätellä ollenkaan, koska armaani sanoi näyttävänsä pipo päässä ihan Arafatilta. Siks toisekseen pipa on niin harva, että siitä tuulisi tyynenä kesäpäivänäkin läpi. -Purkuun siis. Mut tulipa kokeiltua... Puikot oli 4,5 bambut, Samosta meni n 60 g (30 g siis molempia värejä) ja malli oli kiva tehdä. Keksin, että tätähän voi skokeilla jostakin itseraidottuvastakin... Onks kellään muuten vinkkejä miten lyhennettyjä kerroksia tehtäessä neuleeseen ei tulis reikiä?

Näin muuten unta tuosta allaolevasta Bettinan neuleesta. Keksin unessani tehdä sen Cool Flammesta. Tää on varmaan eka kerta, kun nään ihan oikeesta neuleista unta. Unissani oon toki neulonut useesti.

5 Comments:

At 1:23 PM, Anonymous Mermaid said...

Heips,

rei'iltä välttyy, kun tekee aina langankierron siihen kohtaa, jossa kääntyy takaisin kesken kerroksen, ja sitten seuraavalla kerralla kun ohittaa tuon kohdan, niin neuloo langankierron yhteen seuraavan silmukan kanssa.

Olipas vaikeasti selitetty, toivottavasti kuitenkin ymmärrettävästi :D

 
At 2:33 PM, Blogger eusu said...

No voi harmi... Minua ainakin nuo värit ja malli miellytti niin paljon, että tuntuu ihan pahalta, että se nyt puretaan... Mutta eipä kai muuta, kun uus yritys - vai??

 
At 3:45 PM, Blogger Susanna said...

hyvältä se näyttää, sääli ettei tullut hyvä.

 
At 5:22 PM, Anonymous AnneM said...

mä kierrän sen langan ensimmäisen neulomatta jätetyn silmukan ympäri...

 
At 8:08 PM, Blogger Maija said...

Mun loppupäätelmä Tychuksesta on, että jokin siinä aina mättää, teki miten monta versiota hyvänsä. Yksivärinen on aika tylsä, kaksivärinen taas liikaa (paitsi noi sun värit oli kyllä coolit), yksinkertainen on liian heppoinen ja kaksinkertaisella langalla tulee pata-pataa.

Mäkin mietin noita reikiä, kiitos aiemmille kommentoijille vinkeistä.

 

Post a Comment

<< Home