Sunday, December 17, 2006

Sunnuntaibloggajan paluu

Mitenköhän tässä näin pääsi käymään...? Että päivitän enää vain sunnuntaisin...
No mut nytpä ovat joululahjaneulomukset valmiina. Ellen oo unohtanut ketään :)


Sinisiä, noin kokoa 43, tulikin tahkottua koko hemmetin viikkoa. Hjertegarnin sock nelosta ovat he, lähes identtiset näiden kanssa. Varret koitin neuloa pidemmiksi, mut enpä silti saanut kahta kerää kulumaan ihan loppuun.
Mutkun vaihdettiin 4 ply 6 ply'hyn ja puikot viis milliä paksumpiin, niin johan alkoi sukkaa syntyä. Raitaiset Onlinen Supersockea, Vihreästä Vyyhdistä shopattu. Värisävyt vähän pesussa vahingossa värjääntyneen oloisia ja raidoituskin epäsymmetrinen. Ei voi mitään.

Mennahuu oli tehnyt älyttömän hienon dinosauruspipon. Kavereiden lapsoselle kans, päätin ma. En kuitenkaan diggaa Huopasesta, joten suuntasin Lanka-Aittaan. Kolme kerää vapaa-aikalankaa, kiitos ja äkkiä ulos ennen kuin lankavuoret sortuvat. Kotona oli mennä vähän sormi suuhun puikkokokojen, silmukkamäärien ja huopuvuusprosenttien kanssa...


...mut tällainen siitä tuli pyörittyään kahdesti neljässäkympissä. Ei ehkä älyttömän hieno, mut ihan jees. Toivottavasti eräs viisvee on samaa mieltä... Ehkä pitää varmuuden vuoksi paketoida karkkia mukaan. Sokerihumalassa pipokin näyttänee hienommalta :)


Tästä lähdettiin...


Oireyhtymä otti jalat alleen ja pinkaisi noin viiden kilsan lenkin poiketakseen myös meille. Supersockejen nopeasta neuloutumisesta ilahtuneena tartuin pikkujoulupaketista kuoriutuneeseen lankakerään ja Winter femmen (pdf) kivaan ja hyväksi havaittuun ohjeeseen havaitakseni, ettei kerä Smartia riitäkään. Uskokaa tai älkää mutta mun lankavalikoimasta ei löydy juuri tämän sävyistä vaaleanpunaista.

Nyt soffalle, ehkä se kirkkaanpunainen huivi (ihan postauksen lopussa) ennättää täksi jouluksi. Mallineule kylläkin vaihtui lennossa...

7 Comments:

At 9:36 PM, Anonymous Anonymous said...

Pääsi pikku pyrskähdys tässä: "...ja äkkiä ulos ennen kuin lankavuoret sortuvat." :D. Todella, mäkin taisin tuota kauppaa ja sen hallittua(?) kaaosta joskus blogissani vähän taivastella.

 
At 6:15 AM, Anonymous Anonymous said...

Voi harmitus tuota langan loppumista..

Dinopipo on tosi kiva, toi pitää laittaa muistiin!

 
At 11:16 AM, Anonymous Anonymous said...

Sock4 on toooosi ohutta. Sen kanssa meinaa mennä ikä ja terveys... Niin kuin Step:inkin kanssa. Lauantaina puuhasin niiden sukkien kanssa kyyneliin asti ja vaikka kuinka on pehmoista ja jojobaa ja aloeta, niin en kyllä halua nähdä sitä kerää piiiiiitkään aikaan. (Kuka käski nikuttaa varren 2,5mmsillä?)
Teen kanssa venjenpojalle tumpit, ja tänä aamuna ostin juuri paketillisen suklaata, että tumpit tulevat vaikuttamaan vähän paremmilta. En kyllä yhdistänyt tilannetta sokerihumalaan ajatuksissani, mutta hei, vielä parempi :D

 
At 11:17 AM, Anonymous Anonymous said...

Tuota ei voi kyllä selittää millään, kun n ja l eivät nyt oikein ole viereisetkään näppäimet - mutta siis veljenpojalle.

 
At 8:37 PM, Anonymous Anonymous said...

Hei,
paljonko laitoit silmukoita tuohon dinopipoon?

 
At 9:07 PM, Anonymous Anonymous said...

Kiitti pikaisesta vastauksesta :)

 
At 12:41 AM, Anonymous Anonymous said...

Aivan mieletön dinopipo ja samaa mieltä olisivat varmaan kolme pientä poikaani jos tuon näkisivät!

 

Post a Comment

<< Home