Tuesday, April 11, 2006

Voisko joku kertoa miksi mun jämälankarojekteissa käy aina...

näin? Lanka ottaa ja loppuu kesken. Tällä kertaa siis valkoinen Teddy. Tekis mieli neuloa ihan pokalla loppusukka vaaleanpuna-beigeksi. Ehkä kuitenkin hilpaisen Anttilan Teddyhyllylle tässä jonain päivänä kauniina. Tai vaikka vähän vähemmänkin kauniina. Ihan kiva muuten kun kohta on neljä päivää vapaata. Mut ihan tyhmää että niistä vain yksi on kauppapäivä. Noh, tuleepa hengattua läheisten kanssa eikä syöksyiltyä kaupoille.

Mitä mieltä muuten ootte tästä episodista?
Minen ihan seiso Kirstin mielipiteen takana, saahan sitä ihmisillä olla mielipiteitä, eikä se jokapoika ny mikään pyhä oo. Ja vaikka jokapoika on mustakin aikamoinen säkki (ainakin mun päällä), niin ihan oikein et Saimi sai pienen näpäytyksen. Musta se onkin aina ollut vähän ärsyttävän suuna päänä joka paikassa.

10 Comments:

At 6:47 PM, Anonymous Anonymous said...

No mun mielestä ei ole asiallista mennä haukkumaan työnantajan tuotteita suureen ääneen telkkarissa. En minäkään Kirstin housuissa olisi Saimia enää käyttänyt tuotteitani edustamaan.

 
At 7:13 PM, Blogger tikru said...

Musta muutenki toi ohjelma on jotenki naurettava. Oon nyt muutaman jakson kattonu ja suhteellisen mitäänsanomaton. Ainoa sisältö on se, että asia kuin asia haukutaan.

Ja jokseenkin tyhmä veto Nousiaiselta aukoa päätään noin. Minen ottas kans enää töihin. Asioista voi puhua monella tapaa. Myös neg kommentit..

 
At 7:26 PM, Blogger Cairbre said...

Tee niistä puolikkaista sukista rannekkeet! Ja samaa mieltä olen ylläolevien kanssa. Kelle putru sööd selle laulu laulad.

 
At 8:02 PM, Blogger Elina/ Mielitty said...

Kiäh, katsoin kyseisen ohjelman ja keskustelu herätti kyllä huomioni. Marimekko on suomalaisille sen varran pyhä asia, ettei Nousiainen kauhean fiksusti tehnyt, varsinkin kun on Marimekon näytösmalli.

Ohjelma on kyllä itsessään aika kauheaa tuubaa ja Nousiainen on aina ärsyttänyt mua.;)

 
At 8:32 PM, Anonymous Anonymous said...

Eihän sun tarvi kuin purkaa ekaa sukkaa vaaleanpunaiseen raitaan niin saat tarpeeksi lankaa yhtä pitkään valkoiseen toiseen sukkaan.. Pokalla sitten kärjet beigeiksi.
Olen äänestänyt.
pia

 
At 1:38 AM, Blogger Tuulia said...

Ihan ihme kommentti silta Saimilta. Se on joka paikassa holottamassa mielipiteitaan, ja se on kovasti toimittajaa ja milloin mitakin, vaikka sen ainoo ammatti on nayttaa hyvalta. Eika edes hyvalta, sehan on vaan henkari. Ei ihme ettei normaalien ihmisten vaatteet istu kun on nalassa pidetty.

(Kirjoitettu kieli poskessa. Saimifanit voi tulla blogiin paukuttaan :D)

 
At 1:17 PM, Anonymous Anonymous said...

Älä pure ruokkivaa kättä, niinhän se menee. Varsin ajattelematonta siis Saimilta. Todella.
Itse ohjelman suhteen olen minäkin samalla kannalla kuin näköjään niin moni muukin - aika tyhjää on. Arman Alizadista (kirjotettaanko se noin...) tykkään, se on jotenkin niin... Arman. Semmoinen sopivasti ärsyttävä :)

 
At 4:03 PM, Anonymous Anonymous said...

hei, en tiedä tv:n ohjelmista, koska en omista kyseistä aparaattia.
Suksita voin sanoa, että ekan sukan kun purkaa niin pitkälle, että sukat tulevat yhtäpitkiksi teddylangalla - tämä vain jos sulla on kahdet sukkapuikot - ja sukkien kärjet vaikka juuri pinkiksi.
KirsiJ

 
At 8:23 PM, Anonymous Anonymous said...

Purat vähän tuota jo valmista sukkaa, jatkat tuota keskeneräistä ja voilà: pedikyyrisukat on sulla siinä (ks. Knitty).
Saimista samaa mieltä kuin muutkin: älä pure kättä joka ruokkii. Itse jokapoikapaidasta olen kyllä hänen kanssaan samaa mieltä.

 
At 9:10 PM, Anonymous Anonymous said...

Joissain Tarjoustaloissa ja Citymarketeissa on Teddyä myynnissä 2 e/ kerä, joten sieltä lisäkerää hakemaan!

 

Post a Comment

<< Home