Sunday, April 09, 2006

Perjantaina oli vielä varsinaisen työpäivän perään kuollettavan tylsä tilaisuus, foorum tjsp. Hyvin muodollista kuitenkin. Puolentoista tunnin jälkeen hiljaa paikoillaan istuminen alkoi tehdä tosi tiukkaa (why o' why en ottanut neuletta mukaan, noh, emmä ois kuitenkaan kehdannut neuloa siellä), joten aloin piirtelemään Power Point -kopsujen taakse palmikoita...

...tulipa huono kuva.

Kotiin päästyä oli kuitenkin pakko kokeilla...

... ja tämähän näyttää vähän samalle kuin yks HenkkaMaukan pikkutyttöjen pipo. Oonkin miettinyt että tehdäänköhän sitä mun kokoon asti. Tässä vaan ei oo korvaläppiä eikä hapsuja niiden päissä.


Lanka on maailman ihanin Adriafilin Charme, josta olis tosi kiva tehdä jotain isompaakin. Mutku on vaan siinä, et lanka on 50 g kerillä, eikä siinä oo tavaraa kuin 47 metriä. Josephinen hinnaksikin tulisi vaivaiset yhdeksänkymmentä egee... Ehkä sitku sitä ja tätä, niin sit neuletakki Charmestakin. Siihen asti syön vain Charme-juustoa.

Perjantai-iltasella tuli Suomalaisesta meiliä; neidin tilaus olis noudettavissa...

Suunta sinne siis. Eivät vain ryökäleet maininneet mitään siitä, että etpäs saakaan Last-minute Knitted Giftsiäsi vielä, vaikka maksoitkin sen ennakkoon. Mutta nyt pitänee siis opetella virkkaamaan enkuks.

Sitä harkitessa solmin taas vähän Salomonin solmuja...

...ja taas Novitan Candystä, jota löytyi kaapista vielä kolme kerää tässäkin värissä. Tää versio taitaa kyllä mennä lahjaksi.


Kerä Icelandia muutti eilen muotoaan pienenpieniksi tumpuiksi. Nää on vähän niinku sneaker-mallia, mut lapaset. Voipi olla et ranteita tulee palelemaan vielä, mut pääasia on et mätsää pipoon :) Ko. pipo on muuten loistava, se ei nouse!


En enää edes muista mitä (tai ketä) varten ostin kerän ihanan kamalaa Isoveli Coloria, mutta siitä syntyi äskettäin sukat. Varsi (ne kaikki 10 kerrosta) ja päälisilmukat ovat tunturineuletta, malli muuten ihan basic.

Neulomisen lisäksi oon ehtinyt tänä viikonloppuna syödä kiinalaista, pyykätä ja sairastaa yhden aamuyön kestäneen vatsataudin. Tai ehkä se ei oo vielä ihan ohi, koska ruoan tuoksu ällöttää.


5 Comments:

At 1:29 PM, Blogger tikru said...

Pipo on tosi hyvän näkönen.. Ja juu, välistä nousee tukka pystyyn (siis ihan ei-kirjaimellisestikin) kun alkaa laskee jonkun neuleen hintaa..

 
At 2:15 PM, Blogger uhoava gnu said...

Hieno pipo! En tunne lankaa, mutta näyttää miellyttävältä.
Minuakin himottaa tuo Häppy Hooker, mutta pitänee odotella josko tilille rapsahtelisi raha joku päivä.

 
At 3:40 PM, Blogger Susanna said...

Oo siis mä oon täällä ihan suu auki, miten oletkaan taas ehtinyt!!! Miltä happy hooker vaikuttaa? Mä en ole yhtään perehtynyt siihen. Tuo palmikkopipo on tosi kiva, aivan ihq!

 
At 5:25 PM, Blogger vikke* said...

Mä kans kattelen täällä, et olis pa kans aikaa...
Tuo salomoninsolmu huivi on nätti!!

Isovelicoloria mulla on kans vajaa 2kerää...en tiedä miten se näyttää niin sekavalta, liian lyhyttä nuo värjäyspätkät tms. Mutta varmasti ihanan lämpimät sukat!!

Pipo on kiva, samoin tumput!
Ja kirjoissa varmasti monia kivoja juttuja :)

 
At 5:13 PM, Anonymous Anne said...

Aivan upea tuo kolmiohuivi!

Kauanko sulla meni suurinpiirtein lankaa (se kolme kerää? montako grammaa?) ja paljonko meni aikaa?

Tekis mieli kokeilla tuotakin juttua... Montakohan huivia sitä ihminen tarttee..? ;)

Ihania juttuja oot tehnyt, lisään sut saman tien suosikkeihini :D

 

Post a Comment

<< Home