Thursday, April 06, 2006

Olipa kiva tulla kotiin tyhmän koulutuksen jälkeen, kun pöydällä ootti kortti ja lehtileike yhdestä viime viikkoisesta Hesarista. Kiitoksia vaan avoapelle puolisoineen, jos satutte lukeen tämän. Vieressä nökötti myös Suuri Käsityö, jonka anti oli tällä kertaa suppea, mut laadukas (päinvastoin kuin Hulluilla Päivillä :)

Vauvaneuleet ovat aina ihquja...

...varsinkin trendiväreissä :)


Jotenkin ihanan retro.


Hei Bettina!

Lehden selattuani muistin, et ajastetusta pyykkikoneesta pitäisi löytyä jotain jännää...

...ja olihan siellä. Pääosassa siis hattu.
Sandnesin Tove, puikot 4 ja ohje muistaakseni Modasta 1/06. Tykkään.

Nyt katselemmaan dvd:ltä (sekin oli ajastettu) aamutelkkaria...

Ai niin, pihakin oli aurattu ihan kunnolla, kun aamulla soitin ja rutisin huoltofirman pimulle. Laitoin oikein kiitostekstarin. Miksköhän muuten.. eihän se ollut muuta kuin tehnyt työnsä (vaihteeksi) huolella.


5 Comments:

At 6:34 PM, Anonymous iona said...

Hattu on tosi kiva! Jaahas, ja olikohan mulla tuo lehti, Tovea ei ainakaan ole... enkä osta, en en en en en...

 
At 6:43 PM, Blogger tikru said...

myös, hattunen on kiva. Oon kans harkinnu sen tekoa, mut vielä harkinnassa, kohta tosin on kesä, mutta nykyisen säätilan huomioiden (räntää) ei tuo hattu oo liikaa kesälläkään.

 
At 8:56 PM, Blogger Maiju said...

Ihastelin minäkin SK:n vauvaneuleita..! Jotain tuollaista olen kaivannutkin.. ja kerralla oli niin monta erilaista, oli kivaa. Ja hyvä nähdä, että olet saanut Tovesta noinkin toimivannäköisen hattusen: Jotain vastaavaa on ollut Tekemättömien Toiveiden -listalla jo pitkään..

 
At 9:44 AM, Blogger Lape said...

Hauska hattu... retrovaatteet oli kivoja, mutta enempi ois saanu olla aikuitenkin vaatteita?

Taisit pelastaa jonkun huoltopuolen immeisen päivän... ainakin tehdä siitä himppuverran aurinkoisemman ;) Epäilen että siinä hommassa paskaa tulee joka tuutista... :S Vaikka huoltohommii teekkää niin hyvä palaute on aina mukavaa.... sitä pitäs vaan iteklkin viljellä enemmän...

 
At 7:12 PM, Anonymous vanilla85 said...

Uusin SK hyppäsi tänään ostoskärryyni. Pakkohan se oli ostaa kun oli muovikääreessä, niin ei päässyt selaileen. Sitähän voi vaikka jäädä jostain paitsi. Ja tulihan siinä kylkiäisiksi edellinen numero ja joku ristikkoyllätys. Voisinkin mennä tutustumaan ostoksiini..

 

Post a Comment

<< Home