Sunday, April 09, 2006

Susanna ehti jo kysäisemäänkin, miltä Happy Hookerin sisältö näyttää. Vaik Outi sitä jo vähäsen vilautti ja testasikin, niin vilautetaan vielä vähän lisää. Ellet siis siedä copyright-rikkomuksia, ni silmät kii, tai äläkä ainakaan skrollaa sivua alaspäin :)


Ihan kiva huivi, mut ei nyt mitään ennen kuulumatonta. Huivin nimi on lupaava One Skein Scarf, mut kerässä onkin 205 metriä ja koukku on silti 6,5 mm.


Stetsonit tuntuvat tehneen nopean comebackin. Eiks ne olleet viimeks in joskus viitisen vuotta sitten... Stockholmissa ja RMJ:ssa ainakin vuonna 2001 niitä näkyi paljon. Hey Dallasin JR, virkatulle mallille mäkin voisin lämmetä.


Tän hatun vissiin kuuluukin nousta päälaelta... aika hassu


Ihan kiva bolero, vai mikä onkaan...


Hyvännäköinen jakku. Voisi kuvitella et virkkaamalla tulisi sopivan napakkaa jälkeäkin.


T-A-H-T-O-O. Tennesseen värikartassahan oli ihan kivoja värejäkin tänä vuonna...


Pitänee alkaa kapioita väsäileen. Roosa-ruskea-valkoinen on niiiiin nätti väriyhistelmäkin.

Sitte One Skein - 30 quick projects to knit and crochet.
Vaikka pitänee kyllä heti miten sanoa, että missä meikäläisessä kerässä on yli kilometri lankaa? Jos oisi, niin ehkä minäkin sitten keksisin mitä siitä tekisin.


Oi mitkä muhkeat sukat, pelkkä väri jo lämmittää.


Nonnii, täähän on näppärä keksintö jos lanka pääsee loppumaan kesken kaiken. Ja jos samaa lankaa sattuu löytymään lisää, niin sitähän pääsee sitten samantien jatkamaan, kun on puikotkin mukana. Kuvan mallillahan on parta... Hmm, mahtaisikohan meidän taloudesta se osapuoli, jolla kasvaa parta, suostua käyttämään tällaista huivia...?


Neulottu ruokalappu ja samalla vähän kukkaisefektiä.. Vaikuttaa - köh - kovin käytännölliselle. "And most important - it's machine washable, so cleanup's a breeze."


Voi hellanduudeli...


Heii, tällainen mattohan olis kiva. Varsinnii viime yönä tälle olis ollut käyttöä, kun en vatsatautisena viitsinyt joka välissä kömpiä takaisin petiin, vaan pötköttelin sitte vessan lattialla siinä toimitusten välillä. Onneks tauti alkaa jo helpottaa *toivoo sormet ristissä*. Aikamoinen "one skein" muuten tää ohjeen lanka, 454 grammaa ja 768 metriä...


Irtoaisikohan näillä pisteitä lähimmäisiltä, joiden mielestä mun kokkaustaitoni ovat iso vitsi..? Voisko hei lankaa turhempaan käyttää...


Olin aluksi samaa mieltä tästä, että voisiko lankaa enempää haaskata. Pätkiä nyt tuollaisiksi nysiksi. Selattuani kirjan yhä uudelleen ja uudelleen, oon alkanut pysähtyä tämän kohdalle entistä useammin. Tällainenhan voisi olla kiva...


Ja jos tämän tunkisi oikein pullolleen vanua ja rumanvärisiä langantähteitä, niin tämän päällä kävelyhän kävisi jalkahieronnasta, vai kui? Vrt. hierontasukat.

Kaiken kaikkiaan oon ostoksiini hyvin tyytyväinen. Vielä kun jaksaisin opetella virkkaamisen enkunkielisen terminologian. Hyvin houkuttelevaa olisi myös kuvan perusteella virkkaaminen. Mut sillä tuskin saavutettaisiin muuta ku kirosanoja ja purettua lankaa ja ehkä myös kiukulla seinään heitetyn koukun aiheuttamia koloja.

Nyt paapimaan, öitä.

3 Comments:

At 11:13 PM, Anonymous Anonymous said...

Tiesitkin jo varmaan, mutta siltä varalta ettet (tai joku blogin lukija ei): kannattaa huomata että britit ja jenkit käyttää eri nimityksiä virkkaussilmukoille - ja vieläpä samoja sanoja, mutta eri silmukoita tarkoittamaan! Esim. double crochet = kiinteä silmukka (Br.) tai pylväs (Am.)

Nimim. noiden kanssa aikoinaan töissä sekoittanut päätään

 
At 2:26 AM, Blogger Tuulia said...

toi ruokalappu on ihan alyton! Miks siina ei oo mitaan suojaa olkapailla? Lapsihan kaantaa paataan syodessa, sitten ne paarynaporkkanasossot on siella olkapailla. Clean up's a breeze, no entas jos joka syonnin jalkeen pitaa vaihtaa koko kolttukerta? Puh ja pah.

(Hirveeta tilitysta - lapsettomalta. Mut kun naakin on naita sarjassa haaskataan lankaa...)

 
At 8:42 PM, Anonymous Anonymous said...

Itse ostin kirjan ihan vain Camilla Engmanin ötököiden vuoksi, muuta en edes ajatellut.

 

Post a Comment

<< Home