Wednesday, April 12, 2006


Mistä te ihmiset ostatte neuleisiinne kauniit napit? Musta tuntuu niin tyhmältä tehdä ainakin lähes uniikki neule ja mäjäyttää siihen sitten ihan tavisnapit. Näinä hetkinä mun tulee aina ikävä Raumaa ja Krymkraattarin Puadia (tjsp), ihanaa nappikauppaa, jonka lähellä asuin pari vuotta. Onkohan sitä enää..? Pitää varmaan alkaa paskartelemaan.

Kuvan nappi komeilee nyt pikkuruisen boleron rintamuksessa, kun se vihdoin suostui löytymään Eurokankaasta. Tiesittekö muuten et Fabrissoissa ei oo nappeja? Siellä vastataan tylysti tyhmälle kysyjälle, et ei meillä oo vaatetuskankaitakaan. Ai jaa, antteks vaan kun en tajunnut, luulin tulleeni kangaskauppaan, josta olisi helppo ostaa.

6 Comments:

At 6:17 PM, Anonymous Anonymous said...

Täällä yksi, joka nykyään ostoboikotoi Fabrissoa. Olen syvästi sydämistynyt liikkeen nykytilaan (loppu sensuroitu :D ).

Kymysys noista Teddy-sukista, joita oot tehnyt: kestääkö ne pesua? Olis ihanan tuntuinen ajatus tehdä Teddystä kotisukkia, mutta meillä niitä joutus pesemään harva se viikko, joten jos ne menee ihan kauheeks, niin ei kannata vaivaa nähdä?

Rauma on kiva kaupunki, etenkin kesällä, nimim. yks lapsuudet raumanmummulassa viettänyt

 
At 7:19 PM, Anonymous Anonymous said...

Kyllä se mainittu putiikki yhä löytyy samasta paikasta. Nimimerkillä Raumalla on myös tullut vietettyä, ja myöskin kesiä siinä lukuisien vuosien yhteydessä;)

- Anu

 
At 8:42 PM, Anonymous Anonymous said...

Koskarin kolmannessa kerroksessa on ihku valikoima. SItten Näsilinnankadulla, Antiilan puolella Hämppiä on myös kiva nappikauppa. Tuomiokirkonkadulla, likempänä sipulikirkkoa kuin Hämeen n-&o-kone on sellainen hauska pieni putiikki, jota pitää vanhempi rouvasihminen. Juttelee mielellään. Joskus on lappu ovella, kun hän on tanhuamassa vai missähän joogassa se olikaan :) Aika edukas on hänen kauppansa.

tippi

 
At 8:59 PM, Blogger katinkontti said...

AnneV raportoi taannoin Tampereen nappikaupoista, ei me nyt ihan surkeassa jamassa täällä olla. Itse tuppaan keräämään kirppareilta nappeja varastoon, hienot uudet kun ovat niin tyyriitä, ja muutenkin pidän vanhoista enempi.

 
At 12:25 AM, Blogger uhoava gnu said...

No voih. Surkeaa kun ollaan töykeitä, ja sitte pitää itse askarrellapaskarrella (joka voi kyllä olla kivaakin!). Minun parhaimmat näppilöytöni ovat kirppareilta ja viimeksi Lapista poronluunapit. Tai itse asiassa mamman nappiboksi on ollut kaikista paras tähän mennessä..

 
At 3:43 PM, Blogger Kipre Oy - loistava businessenkeli said...

This comment has been removed by a blog administrator.

 

Post a Comment

<< Home