Monday, April 10, 2006

Läksin ihan hätsyn pikaiseen palauttamaan vuokrafilmiä ja hakeen ihan pientä ruokatäydennystä kaappiin, niin eiköhän FilmTownin ja Valintatalon välille (matkaa noin kolkyt askelta) osu Tiimari houkutuksineen. Läjä massapalloja mukaan ja kotiin päästyä koukku heilumaan...

...ei vastakkaisen sukupuolen varasukukalleuksia eikä mitään treenikuulia, vaan kehitteillä onpi vappuhely. Ja jos siellä käpykylän pikkukapakissa ykskin maajussi tulee taas veetuilemaan yo-lakista, niin tällä voi vaikka kajauttaa kaaliin. Oon ihan selkeesti ottanut sekä käsityömielessä että asenteessa vaikutteita Stitch'n Bitch Happy Hookerista :)
Edit: Pyydän anteeksi, jos pahoitin jonkun mielen maajussiheitolla.
Selvennykseksi voi kertoa, että olen maalta kotoisin ja maajussi-yrittäjäperheestä, jossa ei oo ruukattu kouluja paljoa käydä. En kuitenkaan kettuile kenellekään koulutuksesta - tai sen puutteesta - enkä arvota ihmisiä mitenkään sen perusteella. Yo-lakista on ollut mulle ainoastaan se ilo, että onnistuin saamaan sen (kehnoilla papereilla) ja nyt voin käyttää sitä vappuisin.

6 Comments:

At 9:32 PM, Blogger derea said...

No nyt sulla on sit kunnon vappuvarusteet, ku on kans se saparopipo :D

 
At 9:44 PM, Anonymous Anonymous said...

... Lehmäpiposta nyt puhumattakaan;)

- Anu

 
At 9:53 PM, Blogger laurar said...

Ai kauhia, en oo tajunnutkaan et mulla on niin monta vappuhattua. Mun pitää varmaan vaihtaa päähinettä ja kampausta tasa tunnein koko ilta :)

 
At 9:54 PM, Blogger tikru said...

nonetreenikuulattulikylläekamieleen..
:)

 
At 10:17 AM, Anonymous Anonymous said...

No nyt täällä on yksi naispuolinen maajussi, joka vähän loukkaantu yleistyksestäsi. T. Elina

 
At 12:43 PM, Blogger Tiina said...

Ota huomioon että englanninkielinen virkkaussanasto on täysin eri isobritanniassa ja usassa. Menee ihan väärin jos vääriä lyhenteitä käytät. Marjutin sanastossa on onneksi molemmat joten selvää niistä virkkausohjeista kyllä saa.

 

Post a Comment

<< Home