Tuesday, April 11, 2006

Ensin oli lanka, sitten viattoman näköinen jauhepussi...


sitten vyyhti, (konepestävä) kulho ja litra pelottavan väristä ja kiehuvan kuumaa lientä...Nyt meillä on kostea vyyhti kivanväristä lankaa ja malttamaton neuloja, joka tahtoisi pinkit palmikkosukat. Kiitokset Anneveelle taikajauheen diilaamisesta.

Tuosta alusta tuli ihan tää biisi mieleen, ja biisistä ihan lapsuus mieleen :) Minä en siis oo viettänyt lapsuuttani missään lähiökapakassa, mut tykkäsin Irwinistä yli kaiken. Harmi etten ehtinyt sen keikoille.


2 Comments:

At 7:29 PM, Blogger Susanna said...

ih ih ih! Tahtoo! Ihanan näköistä! Sä oot kyllä niin ehtiväinen taas... Nuo alemmat teddysukat näyttää oikein ihanan pehmoisilta, sääli että lanka loppui kesken.

Ja Saimista, ihan oikein sille, mun mielestä se on ärsyttävä. Mutta sehän on ohjelmassa toimittaja, ja kyllä toimittajilla pitäs olla sananvapaus siinä missä muillakin, eikö. Tottakai pitää saada sanoa että joku tuote on karsee, sehän on vaan sen mielipide. No joo, evvk :D

 
At 5:35 PM, Anonymous Anonymous said...

joo mäkin oon harmitellu etten ehtiny(okei olin liian pieni) Irwinin keikoille...sil on hyvii biisei...vaikka en mäkään missään kapakois joka päivä(enkä viikkokaan:) istu...
-merja-

 

Post a Comment

<< Home