Tuesday, October 03, 2006

Hetaleita poropeukalolle...

a.k.a. itsensä tsempitystä.

Kun tuntuu et mikään (neulominenkaan) ei suju, pitää piristää itseään jollain erittäin aivottomalla. Prismasta haalittu mondohöttö ja kympin puikot tuntuivat loistavilta siihen tarkoitukseen. Piposta tuli kuitenkin jatkuvasti kokoa kauppakassi tai vaihtoehtoisesti munakuppi. Puikoissa-kirjan* kansikuvapipon silmukkamäärillä siit tuli vihdoin sopiva ja pitkävartiset kämmekkäät putkahtivatkin sitten kasin puikoilta ilman sen kummempia synnytystuskia.

*En suinkaan oo haksahtanut ostamaan moista hetale-kirjaa, se on kirjaston tätien. Tai ehkä voisin haksahtaa, jos se on puolen vuoden päästä suomalaisessa melkein - 50 % niinku Sukkasillaan on nyt :)

Eilisen postauksen mantsikkalanka muuten loppui kesken ja siitä tuleekin erittäin matalavartiset sukat jollain vähemmän lankasyöpöllä mallineuleella. Olisko ihan basic sileä neule, sitä näkee nykyään sukissa aika vähän. Jaahas, jonkun taitaa olla aika kömpiä pehkuihin.

7 Comments:

At 11:13 PM, Anonymous iona said...

Minusta sillä kirjalla on niin karmee nimi etten tiedä kärsinkö edes kurkistaa mitä kansien sisältä löytyy :D.

 
At 9:16 AM, Blogger Taija said...

Kannattaa katsoa ko. kirjaa aina kun käy suomalaisessa kirjakaupassa, ostin sen parikuukautta sitten 12,90€, ei paha. Ja se oli ihan hyllyssä, ei tarjouspöydässä, vaikka oli siin kyllä oranssi lappu.

Musta se on ihan hauska virikekirja, ja just sellainen rohkaisu, että ihan hyvin saa itsekin soveltaa, eikä aina orjallisesti noudattaa ohjeita :)

 
At 1:39 PM, Anonymous Sanni said...

Ihana mössykkä :)
Paljonko sulla meni mondoa noihin?

 
At 5:44 PM, Blogger laurakoo said...

Taija: Häh? Eihän Puikoissa ollut edes ilmestynyt pari kk sitten. Vai tarkoititko sä sitä Sukkasillaan, noh sitä en oikeesti edes tahdo.

Sanni: Pipoon meni yks kerä aika tasan ja kämmekkäistä jäi vähän reilummin yli.

 
At 10:25 AM, Anonymous Janika said...

Voitko kertoa vähän silmukkamääriä ja lankamääriä Mondo-pipolle ja kämmekkäille. Itse ostin juuri 2 kerää mondoa ja mietin että mihin ne riittää...kiitos!

 
At 11:40 AM, Anonymous Janika said...

Voi että... oompa mie pöljä kun en tajunnu lukea tuota aikaisempaa kommenttiasi. Anteeksi ja kiitos... :)

 
At 10:24 PM, Anonymous Petra said...

Hei
Tää kommentti ei oikein kuulu tänne, mutta:
Tänään oli neuletapaamisessa puhe TaNe-ryhmästä yahoossa. En sitä hakemalla yahoossa löytänyt, eli kutsun sinne ilmeisesti tarvitsee... Osaatko auttaa minua? Laitan viestin sinulle, koska sut osaan yhdistää blogiisi... :)
s-postini: pikkujuttu ät luukku piste com

 

Post a Comment

<< Home