Thursday, February 16, 2006

Postilokero on pursuillut yli äyräiden useampana päivänä viikossa... käsillä ovat viimeiset lahjoitukset neulekeräykseen...

Tämä Kiirsin muhkea paketti saapui jo alku viikosta. Siihen kuuluu siis neuleliivi, kolme pientä myssyä ja ihanan iloisenväriset lapaset.


KirsiÄr sovittelikin tätä lahjoittamaansa Wool-settiä jo Viiville...


Neuleblogimaailman tiettävästi ainoa äiti-tytär-parivaljakko Katja ja Milja puolestaan lähettivät nämä...


...ja Mustan Lampaksen Maijulta saapuivat nämä.

Lämpimät kiitokset kaikille keräykseen osallistuneille, muistakaahan napata Autetaan Yhdessä -nappula blogeihinne! Tämä erä lähtee siis huomenna mukaani työvisiitille Tampereen Ensi- ja Turvakotiin ja pääsee sitä kautta lämmittämään pienituloisten perheiden pienokaisia.

Ps. Jos jota kuta muuta jäi vielä eilen neuletapaamisen jälkeen harmittamaan se episodi, kun poishäädetyksi itsensä kokenut nainen poistui siitä kulmapöydästä jotakin napisten, niin eipä hätiä. Soitin Stockan Cafeéseen kysäistäkseni, et onko meidän neuletapaamiset 1 x kk ihan ok tai toivovatko he niistä ennakkoilmoitusta tms. Tapaamiset ovat kuulemma ihan ok eikä pöytävarauksia tai vastaavaa kuulemma tarvita. Jos joku niistä ottaa nokkiinsa, niin se on kuulemma sen onkelma, sanoi kahvilantäti :)


5 Comments:

At 8:59 PM, Blogger KirsiÄr said...

Olitpa sinä viitseliäs, kun otit asiaksesi hoidella kahvila-peeärrää. Kieltämättä minullakin on joskus käynyt mielessä, että pitäisikö kahvilan väen kanssa sopia jotakin. Mutta nyt asia on siis ookoo.

Ja tää kaksinkertainen webmasteri joutunee nyt viimeistään perehtymään bloginsa sorsaan. Ääk.

 
At 10:45 PM, Anonymous vanilla85 said...

Oli pakko etsiä seuraava teksti Suomalaiset neuleblogit-blogista: "Rinkiin liittyivät Sakariinan tuppelot, edellisen tytär Tikira´s ". Kun mainitsit tuosta äiti-tytärjutusta, muistin jossain nähneeni jonkun muunkin äititytärsuhteet ja löytyihän se:)

 
At 8:28 AM, Anonymous Johanna said...

Kiva, että Stockkaa eivät häiritse neulontatapaamiset. Vaikka en olekaan vielä montaa kertaa mukana ollut, niin mukavia tapamisia ovat silti olleet.

Wow, mikä määrä neuleita pienituloisille olet(te) saaneet kokoon!

Johanna

 
At 8:41 AM, Blogger Johanna K said...

Kiitokset tuosta kahvila-asian hoitamisesta, tuli kevyempi mieli itse kullekin :).

Toi word verification näyttää sanaa "oszst", eli "ostaisit", pitää varmaan lähteä lankaostoksille...

 
At 1:16 PM, Blogger AnneV said...

Hihi. Olipas taas kiva nähdä... enkä olisi uskonut, että joku on Stockkan kahviossa niin kiintynyt omaan tuoliinsa, ettei kestä eroa siitä. Sitäpaitsi mä olin paikalla ennen kuin se ihminen tuli sinne - mun olis varmaan pitänyt sanoa, että don't even think about it, tähän tarvitaan nyt tilaa kolmellekymmenelle hengelle ja sadalle kilolle lankaa. Sitäpaitsi se oli istuskellut siinä ihan tarpeeksi kauan tyhjän lautasensa kanssa.

No jokos on omatekoista pinkkiä lankaa tulossa?

 

Post a Comment

<< Home