Sunday, February 05, 2006

Reissu tehty ja kotona taas...

Tuleva anoppi oli taas ehtinyt ommella...

ja uudet tyynyt piristävätkin aneemista soffaamme just toivotulla tavalla. (Tyyki on Borås Cottonia Fabrissosta)


Kankaasta riitti vielä tähän ihanaiseen pikkukassiinkin, josta pilkistää huivintekele, jonka oli tarkoitus olla aivoton. Sen neulominen sujuu kyllä telkkaria kahtellessa, mut kun yritin tikutella sitä seurustellessani tulevien sukulaisten kanssa, sain purkaa yhtä paljon kuin sain neulottuakin...

Eilen pääsin taas siihen ihanaan kauppaan, joka on edullinen ja jossa on kaikkia ihania vanhoja aarteita - kaikin puolin täydellinen kauppa siis. Onneksi se on kuitenkin yli kahden sadan kilometrin päässä vakituisesta asuinosoitteestani (etten kanna sinne kaikkia tienestejäni) - mutta mukavaa kyllä, vain kahdenkymmenen minuutin ajomatkan päässä vakituisesta kyläilyosoitteestani (jotta pääsen kuitenkin suht' helposti asioimaan siellä)

Sieltä lähtivät mukaan nämä merinot jo kaapista ennestään löytyvien kavereiksi - tuleva neuletakki ihtelle?


Nää nyt vaan olivat niin vastustamattomia... ja sullottu raukat nurkkaan piiloon.


Olkoonkin sataprosenttista keinokuitumössöä, se on pehmeää, kivanväristä ja edullista - ja edullista.


Samat perustelut kuin edellä, mutta tämä on 100 % merinovillaa från Norge.


Nää tarttuivat mukaan itsas jo aiemmin tällä viikolla. Turkoosista tulee systerille lapaset ja oikeassa laidassa on ainekset lehmäpipoon. Oli pakko ostaa kun Teddyä kerrankin oli jossakin.

Shoppailuseuranani ollut äitiliini löysi Marimekosta kivan ale-jakun, jonka kaula-aukko oli kuitenkin ihan hölömö. Se suorastaan vaati kaverikseen jotakin pörröistä. Marimekosta suoraan VapaaValintaan siis, kaks kerää Tangoa, kutosen pyöröt ja kassalle. Kotiin, armoton parin tunnin sessio ja äiteen uus huivi oli valmis.

Kuvassa noin puolet huivista on tuolla hartian takana.


Ai niin, ostin sieltä täydellistä liikkeestä myös kaks kerää Cortinaa ja tikutin tällaisen laukun muiden kahtellessa Huumaa ja Patriotia. Puikot oli ne samat kutoset, jotka jäivät Tango-huivin jäljiltä pöydälle pyörimään ja mallin vedin ihan hatusta. Muistelin tosin, että millainen se S'nB:n Meema's Felted Marsupial Tote olikaan...


En muistanutkaan kertoa, että yks aamu pillahdin melkein parkuun, kun toinen rakkaista unisukistani oli mennyt kantapäästä puhki. Piti siis saada uudet puikoille ja nyt eka on jo valmis. Allaoleva on vanha ja mallia lörpsähtänyt. Uusi on muuten ihan tasan samanmoinen (silmukkamäärää ja puikkokokoa myöten), mut vahvistetulla kantapäällä. Jos laatu on tasainen, niin näiden pitäis nyt kestää vajaa vuosi. Jos ei, niin minäkin raportoin Novitalle, jotta laatu onpi mennynnä alespäin. Nyt missejä ja unelmakämppää tiirailemmaa ja tekemään tuolle sukalle kaveri. Tai jos ei neulominen nappaa, niin ainahan voin silitellä uusia lankoja siin samalla :)


Edit: Neulominen nappasi ja sukka sai kaverin. Päättelin vikan langan pään missien kruunauksen tahtiin. Jestas muuten, että oli misseillä epäistuvat bikinit ja rumat iltapuvut. Ehkä saamme lukea aiheesta lisää Pahaisessa blogissa... :)


9 Comments:

At 7:18 PM, Anonymous Anonymous said...

Teillä on ollut mielenkiintoiset keskustelut tulevien appisten kanssa, kun et ole pystynyt keskittymään neuleeseen...
Voin lainata sulle Tyttöjen käsityöt -kirjan. Siinä on ohjeet kuinka sukka parsitaan.

 
At 7:31 PM, Anonymous Anonymous said...

Joku muukin siis tekee uudet sukat sen sijaan että parsii vanhat :) Meillä mies piti tätä tosi outona...


Ninnu

 
At 8:17 PM, Blogger Siniset Silmukat said...

Ihq:t soffatyynyt! Oi, olet onnistunut bongaamaan Teddya. Itse olen käynyt varmaan sadassa paikassa sitä metsästämässä... :D

 
At 9:12 PM, Anonymous Anonymous said...

Joo, toi lankakauppa on täydellisen ihana. Ja arvaapa mitä, mulla on sinne vain 5 kilometriä matkaa!!!!!!!! Tosi usein siellä tulee siis käytyä. Onneksi se on melko edullinen liike.

 
At 10:52 PM, Blogger Susanna said...

senkin ahkerus :D Oon kade noista kaikista :0 Denim ultra näyttää tosi kivalta. Siitä en olekaan mitään tehnyt... Santorinista tulee muuten kivoja unisukkia. Ja akryylia tai ei, Jocsun santorinisukat on paljon paremmassa kuosissa ku sen 7veljesraitasukat, vaikka ne santorinit on pyörineet koneessakin jo vaik kuin monesti. Lähetinköhän mä sulle meiliä?hmm. laho pää ;)

 
At 11:20 PM, Anonymous Anonymous said...

Tosi kivoja ostoksia, varsinkin nuo merinot saavat minut vihertämään... Kovin olet ahkera ollut, kun yhdessä viikonlopussa ehtinyt kaikki nuo tehdä!

 
At 4:51 AM, Blogger eusu said...

Voi ei mitä kaikkea ihanaa!!!

 
At 8:36 AM, Blogger Ziina said...

kieltäydyn katsomasta missikisoja, minusta niissä ei ole mitään järkeä.ja oikeesti mulle on sama vaikka kikkailisivat alasti siellä.

tykkään enemmän katsella tavallisia ihmisiä jotka tekevät virheitä ja suosittelen siirtymään idolsin alkukarsintojen ja hurmaavan harrikkapariskunnan pariin unelmakämppään.

 
At 12:23 PM, Blogger Sininen said...

Ihania kaikki (enkä ole edes mikään vaaleanpunafani, ainakaan yleensä) ja taas tuotteliaisuus huipussaan!

Ja huippua tuo Boråsin kangas, minä tykkään niin noista Boråsin kankaista, niissä on usein jotain retroa, mutta yhtä aikaa jotenkin sekä klassisesti että tuoreesti. Meillä on olohuoneen paneeliverhoissa Boråsia sekä yksivärisenä että kuviollisena ja kahden vuoden asumisen jälkeen yhä vain miellyttää silmää joka kerran, kun katse osuu verhoihin, ja sopii sisustukseen kuin nenä päähän. Kunpa kaikki hankinnat olisivat aina yhtä onnistuneita :)

 

Post a Comment

<< Home