Wednesday, October 05, 2005


Mitä tähän vois sanoa? -Tulipa ostettua lankaa. (Tai noh, novitalaista.) Chic Mohairit ostin Niinalta ja seiska veljekset loikkivat kainalooni ihan vaan viattomalla piipahduksella päivittäistavarakauppaan. Seitsemän veljestä on muuten oikeastaan aika kohtuuhintaista lankaa. Sitähän on kerässä vaikka miten paljon eikä se kuitenkaan raitaisenakaan maksa kuin vitosen ja risat. Tai ehkä eurot ovat sumentaneet mun pääkopan... Novitan laatua en nyt kuitenkaan lähde ylistämään. Lankojen alla muuten piilottelee tilaajalahja siitä hyvästä, että tilasin tämän lehden.


Joulunumerossa oli ihan kivoja juttuja, kuten tämä ponchonkeli... (tuleekohan vaan ikänä tehtyä)


...ja nämä hierontasukat. Tiedän ainakin yhden, joka voisi innostua näistä. Tällaiset on muuten nähty Strickmühle-blogissakin joskus, tosin saksaksi neulottuina.


Ylimmän kuvan sinisestä Raidasta ja siitä toisesta sinisestä tulee tällainen. Jos hyvin käy, ja ilman pihlajanmarjoja tai mitä lie ovatkaan. (kuva: SK 11-12/02)


Neliraitaa ajattelin väännellä tällaiseen muotoon. Juu, joululahjoiksi menee molemmat - eivät sovi mun pinkkiin garderobiini :)


Tällaisenkin sain muuten tällä viikolla. Siis ihan oikeasti sain, tilaajalahjana tämänkin. Ei tarvinut kuin yksi vali-vali-ruikuti-ruikuti meili laittaa. Kas kun, Sanoma Magazinesin väki oli sössinyt siten, ettei ollut varannut tätä kirjaa riittävästi, vaan ilmoitti ystävällisesti laskussa(!) että saatkin tilalle eri kirjan. No mie tyttö tietenkin valittammaa, niin löytyihän niitä oikeita kirjoja vielä pari jostain konttuurin nurkasta. Harmi, ettei kirjassa kuitenkaan kuin puhuta neulotuista sisustuselementeistä, ja sitäkin vain parissa kohtaa.


Ai niin, ostinhan mä vielä lokakuun Sandrankin tuossa eräänä kauniina päivänä, kun siinä oli näin ihan neuletakki tähän skabaan.

Nyt tuhoamaan lankavarastoja ja kahtomaan T.i.l.a.a.

7 Comments:

At 7:07 PM, Blogger TiinaV said...

Kiitti vaan kovasti! ;D Nyt pitää sitten etsiä se Sandra käsiinsä...

 
At 8:17 AM, Blogger laurakoo said...

Eipä kestä :) Neuletakki on ihanan muhkean näköinen. Ei tuossa numerossa sit muuta pakko-saada-ihanaa ollutkaan.

 
At 10:47 AM, Blogger Stricker said...

Kivoja ohjeita on tuossa joulujutussa, pitääkin laittaa tilaus tulemaan :-). Joo, puolitoista paria hierontasukkia on valmiina, mutta mistähän saisin energiaa siihen parittoman kaveriin, sen verran hidasta niitä on neuloa :-)

 
At 10:59 AM, Blogger Meri said...

Nuo hierontasukat vaikuttavat erittäin mielenkiintoisilta ! Onko kenelläkään kävelykokemusta niistä ?

 
At 2:59 PM, Anonymous derea said...

noi hierontasukat näyttää ihanilta! pitää katsoa jospa tuo lehti olisi kirjastossa.

 
At 11:30 PM, Blogger Niina said...

Hyvä kun tuli langat perille...se olikin aika nopeaa toimintaa :-)

 
At 12:21 PM, Blogger Mielitty said...

Toi neuletakki olisi ihana tummanpunaisena. Täytynee mennä metsästämmään Sandraa.

 

Post a Comment

<< Home