Friday, September 30, 2005


Tässä poseeraapi Novitan Teddystä ja HipHopista pitkittäin neulottu huivi. Tämä läjähän on kohta enää muisto vaan. Huivi otti ja syntyi varsin nopeaan kympin puikoilla. Myös tämä huivi venyy ja vanuu mukavasti ympärilleni miten päin vaan, syystä että se on tehty suositusta paksummilla puikoilla.

Poistun koneen ääreltä joksikin aikaa - mutta puikot ja lankaa lähtevät kyllä mukaan, joten ehkä mulla on jotain kivaa näytettävää taas maanantaina kun palailen. Moi.

8 Comments:

At 11:22 AM, Blogger Riikka said...

Kiva huivi, Itsekin olen suunnitellut tuollaista poikittain neulottavaa huivia toteutettavaksi, mutta ehkäpä tässä joku päivä. Mukavaa viikonloppua!

 
At 12:16 PM, Anonymous Anonymous said...

Kivan näkönen huivi! Minkä kokosilla puikoilla sen neuloit?

 
At 12:41 PM, Blogger laurakoo said...

Riikka: kiitos
Anonyymi: Tuossahan se lukee, että kympin haloilla :)

 
At 12:20 PM, Anonymous Anonymous said...

Hups, olinpa mä sokea.. Mutta kiitos vielä vastauksesta :)

 
At 2:41 PM, Anonymous Anonymous said...

missäs sä kävit viikonloppuna ja tuliko lisää lankaa tai edistyneitä töitä?

 
At 3:17 PM, Blogger laurakoo said...

Anonyymi: Kävin ruåttin laivalla pyörähtämässä ja kotikonnuilla porukoiden luona. Lankaa en shopannut eikä juur tullut junamatkoillakaan neulottua.

 
At 10:14 AM, Anonymous Marsvin said...

Moi, löysin tämän kivan blogin tänään ;D Oisko tuohon maastopipoon jotain ohjetta jossain? Minä kun olen surkea tekemään ilman ohjetta...

 
At 10:35 AM, Blogger laurakoo said...

Marsvin: Tarkoitatko sitä Pop Plus -langasta tehtyä ribbipipoa? Silmukoita on muistaakseni 80, kerroksia ennen kavennuksia noin 32 ja sitten kavennukset samalla lailla kuin tässä pipossa http://www.novita.fi/ohjeet/asusteet/novita_nalle_colori_ribbipipo.html

 

Post a Comment

<< Home