Saturday, March 03, 2012

Pikkuihmisen kaverillakin tuli hiljattain vuosi täyteen. Pakettiin käärittiin sukat ja meillä käyttämättä jäänyt kakkukynttilä.
Malli: omasta päästä. Välillä sovittelin omasta huushollista löytyvään mallijalkaan, jonka haltija tosin ei vielä ymmärrä ettei se haittaa että neuleessa on puikot kiinni, että ei ne pistä - eikä niitä varsinkaan ole pakko tempaista pois kesken sovittelun.
Lanka: Malabrigo Sock, sävyssä Light of Love, ihanan sähäkkä pinkki
Puikot: 2,5 mm

Oma pikku-pulleroinenkin sai uudet sukat juurikin kun kelit alkavat lämmetä. Mamma jo ehti kuittaillakin, että vähän alkavat pieneks käydä vanhat villasukat.
Malli: Infant's Fancy Silk Sock kirjasta Knitting Vintage Socks
Lanka: Reumalanka
Puikot: 2 mm
Tuli söpöt ja pehmoiset, mut ihan heti noin pienillä puikoilla uudestaan. Pikkuassistentin hereillä ollessa kuvaaminenkin on vähän tällaista.. Nooh, mittakaavan vuoksihan nuo pikkukätöset ovat tuossa ihan hyvät :)

Armas tykästyi kummipoikaselle neulomaani pipaan ja sai näinkin pian oman.
Malli: Christopher yksillä extralisäyksillä
Lanka: Garnstudio Merino Extra Fine sävyissä 03 ja 04, Alman Puodista
Puikot: 4 mm
Isi nyt pipo pois ja leikkimään mun kaa hetivälittömästi kun tulit kotiin. Kuvassa myös armaan asustelaatikkoon päätynyt Thermis (ihan postauksen lopussa).

2 Comments:

At 8:25 PM, Blogger Appelgretchen said...

Aivan ihanaa! Nostan hattua - neulominen vaatii niin paljon kärsivälisyyttä (erityisesti 2,5-puikoilla ;-))...ja olet aikamoinen blogi-veteraani :-)

 
At 1:14 PM, Blogger TiinaV said...

Blogissani olisi sinulle tunnustus!

 

Post a Comment

<< Home