Sunday, November 20, 2011

Määkin olin messuilla.

Koskapa armas on luvattoman pitkällä työreissulla, niin meidän matkaan pakattiin palleroisen lisäksi hänen neulomaton mammansa huoltojoukoiksi ja neulova isotätinsä messuseuraksi ja viihdyttäjäksi. Seurassa ei ollut mitään vikaa - mitä nyt tiimin nuorin voisi vähän enemmän tukea äitinsä harrastusta - mutta vannoin etten mene messuille enää ikinä lauantaina enkä pienen lapsosen kanssa. Kultainen mamma onneksi mahdollisti shoppailut ulkoiluttamalla pitkästynyttä ja väsähtänyttä palleroa.


Käsityökorin edukkaista Baby merinoista tulee joulutaminetta ja musta pipa lapsoselle, Virpi Uhlbäckin Heaven's Handeista jotain kait tyttöselle, Tinttamarellin ärtsypinkistä Jitterbugista varmaan Lacy Kerchief pitkästä aikaa, Cascadet ovat Villavyyhdiltä ennakkotilattu täydennys puikoilla olevaan rojektiin ja Lankaideasta ostettua Casbah'ia vaan paijaillaan.

Alarivin napit ovat Garnstudion ja tulevat yhteen muuten valmiiseen rojektiin, silmuccamerkkejä ostamalla tuinkin lähiyrittäjyyttä, vihreästä Artesanosta tulee Aviatrix vauvakaverille ja Tapsan babyalpacasilkeistä jotain lämmikettä omalle pienelle. Ai juu, Soap Factoryn Margarita-saippuaakin tuossa on. Kun noi maitohommat rajoittavat edelleen sisäistä nautiskelua, niin tätä on hyvä tuoksutella :)

Sitten jotain kauan sitten neulottua. Tikru lähestyi keväällä tiedustellen josko voisin koeneulaista yhden ohjeen. Neuloinhan minä, sehän oli suuri kunnia, ja sain vielä valmiin neuleen sekä vasta ilmestyneen kirjankin palkaksi.Malli: Pikkuapila kirjasta Nyt lähti lapasesta
Lanka: Blue Sky Alpacas Worsted Cotton
Oli mukavaa neulottavaa - sekä malli että lanka.Ai tää on puuvillaa :)

Jaahas, en osaa enää linkata :/ Edit. linkit lisätty Mozillalla, Chrome on välillä vähän tyhmä kaveri.

2 Comments:

At 9:32 PM, Blogger tikru said...

Hii, se on nyt selkeesti sopivamman kokoinen :) Neiti on kasvanut

 
At 10:41 PM, Blogger Näppi said...

Voi miten ihana pusero ja neiti myös.

 

Post a Comment

<< Home