Thursday, August 13, 2009

Tällainen jo aikaa sitten valmistunut neule on vallan unohtunut esitellä. Neuleparka on itse asiassa unohtunut monta kertaa: ensin langan loppumisen vuoksi, sitten sijauspatjan alle pingottumaan ja lopulta villaisuutensa vuoksi, kun ilmat ovat olleet niin ihanan lämpimiä.

Malli: Cherry Fizz, Twist Collective Spring 2009
Lanka: Lucca Superwash, Titityystä, menekki ihan vähän toista vyyhtiä
Puikot: 5 mm (ehkä, muistaakseni, kai...)

Tykästyin malliin heti sen ilmestyttyä ja intoa lisäsivät Annun ja Tikrun ihanat Cherry Fizzit. Huivia oli mukava tehdä, vaikka ohjetta oli pakko seurata herkeämättä. Just kun kuvitteli vähän oppineensa hahmottamaan mallineuletta, se muuttui taas vähäsen. Oli muuten ensimmäinen ohje ikinä, jota oli helpompi seurata kirjallisena kerros kerrokselta kuin kaaviosta. Sohvalta kuului monena iltana "slip, slip, knit, yo, slip, slip, knit, purl one..."

Ihania palleroita ihanan pehmoisesta langasta. Jos tekis vielä mössan samaa settiä ja sit toisen vyyhdin lopuista vois tehdä vaikka kummityttärelle talvitamineita.

2 Comments:

At 10:01 PM, Blogger Tess said...

Kaunis on tämäkin versio :)

 
At 6:44 PM, Anonymous Näppi said...

Ihana huivi. Väri on jostain syystä mieleen myös vaikka ylleensä vaalianpunanen ei oo suosikki, ei taia vaatekaapista löytyä ainuatakaan tuon väristä vaatetta.

 

Post a Comment

<< Home