Wednesday, November 29, 2006

"Voi että sää oot lapsellinen"

...vois 2,5 v nuorempi pikkusyster taas tokaista, kun isosisko meni ja osti itselleen suklaajoulukalenterin :)


Lapsellista riemunhihkuntaa kuului myös, kun mulle viikonloppuna ojennettiin tämä:

Pieni aarrearkku (rasia?) ei oo musta niin kovin hieno, mutta se on kuulunut mammalle ja siihen oli lajiteltu kaikkea mulle ajateltua, kun porukat olivat olleet tyhjentämässä mammelin taloa.


Nappeja, ihan ihan ohuet sukkispuikot, tota mitäs lankaa toi nyt onkaan (ei ookaan muuten liukuvärjäys mikään uus keksintö :) sekä sokerina pohjalla hopealusikka, johon on kaiverrettu mamman ja papan hääpäivä, snif.


Vähänks kitsch.
Tätä pikkukulhoa hinguin ja vinguin mamman jäämistöstä eikä - todella yllättäen - kellään muulla onneks ollut mitään tunteita tätä somaa pikkukulhoa kohtaan. Mää muistan kun me syötiin tästä mamman kanssa pappan nannoja (l. kettukarkkeja) ja omatekemäämme toffeeta :)

Ps. Huomasikohan kukaan etten mä oo saanut neulottua mitn. Tää olt tällanen täytepostaus, ehkä kuitenkin anteeksiannettavampi ku meemit :)


4 Comments:

At 6:24 PM, Blogger Tuulia said...

son helemilankaa, se pätkävärjätty. Noissa on yleensä kivemmat värit ja vaihtokohdat kun neulelangoissa, en tiedä miks. Toi pikkukulho on soma :)

 
At 6:29 PM, Blogger KirsiÄr said...

Kettukarkit. Mummon vanhainkotinaapuri aina tarjos niitä meille muksuille. en tykkää. Tosin se kääre on hieno. Olenko nähnyt unta vainen vai olikohan jossain sellainen kettukarkki-teepaita.

On toi rasiakin söpö. Ja...tuota...en ihmettele, ettei ruusukiposta tullut sukujen sotaa. Tosin ymmrrän kyllä että kitschilläkin on arvonsa.

 
At 7:11 PM, Anonymous Anonymous said...

*plääh* sit miekin olen lapsellinen, ostin samanlaisen kalenterin itselleni - ja kummilapsilleni (toinen täytti kesällä 15 ja toinen täyttää parin viikon päästä 23, kummi tykkää "lapsistaan")

 
At 8:42 PM, Blogger Johanna said...

Ihanuuksia....

Hei sun pitää ny tulla pian kerimään, että saan esiteltyä mun kitchit :-D.

 

Post a Comment

<< Home