Sunday, November 12, 2006

(Parin) viikonlopun tuotoksia

Armas sai vihdoin viimein haluamansa, muttei suostunut poseeraamaan se päässään. Muuten pipa on kyllä saanut olla päässä koko päivän ihan sisätiloissakin ja aina välillä on kuulunut "Tää on muuten tosi lämmin!" ja peilin ohi kävellessä "Tää on muuten hieno!"


Langaksi valikoitui Onlinen Champ Vihreästä Vyyhdistä. Ruskeaa oli otettava hiukan toisesta kerästä ja valkoista kului yllättävän vähän. Aivan ihanan pehmoista ja laadukkaan oloista merinovillaa.
Mallihan on Knittyn Swell tietyin muutoksin:
- korvaläpät ihan omasta päästä
- kuvion jälkeen 12 krs sileää ennen kavennuksia (ohjeessa 1 krs)
- kavennukset kuten tässä pipossa, puolet joka 2. krs ja loput joka krs
- nauhat letitetty 7 langalla ja päät jätetty armaksen toiveesta tasoittamatta
Puikot olivatten neloset.
Ei pysty ymmärtämään millaiselle matalalle lättäpäälle toi malli on :D


Vyyhti lähetti myös saman lankafirman Timonaa ruskeana ja vaaleanpunaisena (persikanvärisenä?) ja siitä valmistui kaulahuivi kokinpunttiin. Torsoraukkaa vähän palelsi jo. Hän onpi näyte siitä, etten mie oo ainoo joka tässä huushollissa osaa tehdä jotakin käsin. Torsoa oli kehunut jopa meidän yläasteen/lukion kuviksen opettaja, jolta ei yleensä ylisanoja tipu.


Alpakkasormikaskin sai parinsa, kun Jatan kavereista se langanpäättelijäkeiju poikkes meillekin. Taidan suosiolla tehdä tilaajalle vähän isommat sormikkaat. Näissä puikot 2,5 ja silmukkamääriä vilkuilin Moda 4/03 hyväksi havaitusta mallista n:o 51. Ohje on Nallelle.


3 Comments:

At 9:48 PM, Anonymous Anonymous said...

Söpöt (pakko sanoa). Pinkki väri sopii herkullisesti noihin alpakkakäsineisiin. Hieno juttu myös tuo perulaishenkinen korvaläppäpipa: saaja on ilmeisen mieltynyt. Nyt tuli mieleen, tietenkin tuon vois tehdä kaksinkertaisesta luonnonvärisestä alpakasta. - Raija

 
At 3:12 PM, Anonymous Anonymous said...

Ihanat sormikkaat!

 
At 4:07 PM, Anonymous Anonymous said...

Hö, mihin se mun kirjoitus katos :o

Elikkä keiju pikana tänne, ihmettelinki jo mihin se on karannu ;) Ja vau noita sormikkaita, mie en ikinä jaksais näpertää.

 

Post a Comment

<< Home