Thursday, November 30, 2006

Käsittämätön kampanja

Vaikken kohderyhmään kuulukaan, tulee Kaksplus luettua työn puolesta, ellei kaffetauolla oo muutakaan seuraa. Tietenkin bongasin uudesta lehdestä heti jutun, jonka otsikko oli "Tee torkkupeitto, auta pikku potilaita". Kuvassa poseeraa Taru Valkeapää (Novitan sekoite-) lankoja setvien.
Siis: Neulo 70 x 70 cm kokoinen peitto ja postita se maksutta, niin saat sen helmikuussa Kaksplussan nettikauppaan myyntiin hintaan 25e. Tuotosta puolet menee Lastenklinikan Kummien toimintaan ja toinen puoli kampanjakuluihin. Itse peitot eivät siis edes päädy niille pikku potilaille.
Jaahas, taidan mieluummin toimittaa apuni sitä tarvitseville ihan itse ja ihan suoraan.

7 Comments:

At 12:57 PM, Blogger Eirene said...

Kuulostaa minustakin kovin omituiselta, kukakohan kyseisen kampanjan on ideoinut? Asiahan on hieno, lastenklinikan potilaiden auttaminen, mutta paljon parempiakin ideoita olisi löytynyt. Vaikuttaisi hieman nopeasti kyhätyltä kampanjalta, tosin varmasti vetoaa joihinkin.

 
At 1:15 PM, Anonymous Anonymous said...

Vähän outo kampanja. Tuossa ketjussa on jotenkin liian monta välivaihetta. Sekavalta vaikuttaa.

Lehden nettikaupassa myytävät peittojen tarvikepaketit vaikuttivat jotenkin kalliilta, siihen nähden, että kyseessä on hyväntekeväisyyskampanja....

Tästä kampanjasta ei välttämättä tule samanlaista hittiä kuin Apupupuista.

 
At 1:23 PM, Anonymous Anonymous said...

Ohhoh. Onpas idea. Peiton tekemiseen uppoaa monelta jo tarvikkeisiin enemmän rahaa, kuin tuo 25 euroa ja siihen päälle sitten vielä työ, joka sekään ei ole ihan arvotonta. Vaikka langat löytyisivät omastakin takaa, niin silti tuossa niin törkeästi alihinnoitellaan neulojien työtä, että sieppaa.

 
At 1:48 PM, Anonymous Anonymous said...

Hmm, outo kampanja, kun rupesin sitä pohtimaan. Osta lankoja nettikaupastamme 31 tai jopa 52 eurolla, väännä peittoa viikko. Näin tuet Lastenklinikan potilaita peräti 12,50 eurolla.

Minulle tulee tuosta sellainen olo, että eniten tuossa hommassa rikastuu lehden nettikauppa... Parempi olisi mielestäni antaa ne kympit suoraan hyväntekeväisyyteen.

 
At 1:50 PM, Blogger joko said...

entäs jos ne peitot ei mene kaupaksi..

 
At 2:31 PM, Anonymous Anonymous said...

Mietin ihan samaa kuin joko... Mielummin itse ompelen nuppupeittoja keskosvauvoille ja vien ne suoraan sairaalaan, missä niille on tarvetta.

Ajatus on tietty ihan kaunis.

 
At 11:02 PM, Blogger vikke* said...

Ei ei ei...ei kuulosta kovin fiksulta minunkaan korviini.

Miksei kampanjaa ole voitu suunnitella niin että materiaali sellaisenaan sopisi pikkuisille potilaille ja lahjoitetaan niille (?)
Tai sit ihan suoraan ne rahat kokonaan lastenklinikalle...*hmmm*

Itse kannatan suoraa tilisiirtoa eikä monen mutkan kautta. Tietty kummit keräävät monessa rahaa itse klinikalle, joten meniskö ne kuiteskin aina heidän kauttaan, enpä tiedä.

(Esikoisemme vietti elämänsä ensimmäiset päivänsä / viikkonsa lasktenklinikan teholla ja hänellä oli yllään tilkkupeitto, ei villainen vaan puuvillakankaista ommeltu.)

 

Post a Comment

<< Home