Saturday, November 18, 2006

Kokeilui*

*Neulojakaverit valittivat, että Turun murre alkaa assosioitua messuilla töniviin mummoihin. Jaiks, sieltä voi pian tulla kyynärpäätä takaisin, kun vaan aukaisee suunsa :D


Atacama kokeilee uutta olomuotoa kaulurina. Kiitos KatiE, kun muistutit ohjeen olemassaolosta. Langanpäät on vielä päättelemättä, kun tää taitaakin haluta tästä jotain vielä kivempaa.


Shetland Triangel (ohje Wrap Stylestä) vajaasta kahdesta kerästä Mohair Luxia. Purin tän, ku en ikinä käyttänyt. Tääkään vaihtoehto ei silti tunnu kaikkein omimmalta. Ongelmalanka.


Huovutuskokeiluja eilisestä kepulangasta ja Maalista, jota laahasin kahtena kesänä etelänaapurista. Oon huovuttanut ihan samanlaisen mallitilkun Maalista joskus aiemminkin, mut pyykkikone vaihtui sillä välin ja epäilin, että tää nykyinen olis tehokkaampi kaveri huovuttamaan.

Puikoilla myös sukkasukkanen kummilapsoselle.

6 Comments:

At 6:11 PM, Blogger KirsiÄr said...

Ach so. Mallitilkkuja. Oletpas viksu. Mitä huovutat tuosta kepusta? Ja tuota kutomista ja purkamista en oikein ymmärrä. Jos teen jonkun ei-itselle-mieluisan hommelin, lahjoitan sen yleensä eteenpäin. Tai marinoidutan. Fiksumpaa kieltämättä olis varmaan antaa langoille toinen mahdollisuus.

 
At 6:30 PM, Blogger laurar said...

Ei kepu tiiä vielä, päättämätön ku on.

Toiset langat vaan on niin ihania, että niille on löydettävä tasan täydellinen malli, muuten tuntuu et menee hukkaan. Joskus sen täydellisen löytäminen vaatii useampia hairahduksia..

 
At 7:13 PM, Blogger vikke* said...

Mä sain just tänään valmiiks samaisen kaulurin :))

 
At 7:32 PM, Anonymous Anonymous said...

Aika nopeeta toimintaa; langasta vaatteeksi (ja takaisin?) alle vuorokausi messuilta tulon jälkeen. Millaista Atacama oli neuloa? Mä tein kutittavuustestausta laittamalla Atacamat tukkapannaksi, Nature woolit kauluriksi ja Arjangot rannekkeksi,ja kaksi tuntia hävisi elämästäni! Ehkä Arjangon lupaama terapia onkin uniterapiaa. Torkut tuli tarpeeseen, eikä mikään lanka kutittanut.

 
At 10:42 PM, Blogger k2o said...

Äh, mun on nyt sanottava, kun on häirinny. Kun noita sun kuvia klikkaa isommaksi, niin se pätkäsee alareunasta palan pois. Tästä on varmaan puhuttu aiemminkin, muttamutta, kerron nyt vielä kuitenkin.

 
At 11:24 PM, Blogger laurar said...

Kati: Toihan on mieletön tyyli testingiä, pitää kokeilla. Mitähän Aili sanois, jos alkais sen lankoja kieputella ympärilleen?
Atacama on kivaa neuloa - purkautuukin nätisti, eikä oo liiemmin siitä moksiskaan. Säilyy siis siistinä. Vähän lötköltähän tuo napakoiden sukkalankojen jälkeen tuntuu.

k2o: Tiedossa on, en vaan tiedä mitä asialle vois tehdä. Ladata kuvat Helloon hitaammin? Vinkkejä vastaanotetaan!

 

Post a Comment

<< Home