Tuesday, August 01, 2006

Poikkesin kotimatkalla pitkäksi venyneen työpäivän jälkeen yhteen halpahalliin tarkoituksenani ostaa vähän lohtulankaa, kun lohtuherkut ovat hetkellisesti kielletty. Lohtulangat olivat kuitenkin päässeet loppumaan ja paikalla oli vain tyhmälankoja. Onneksi kotona odotti tällainen läjä postia:

R-collectionin uusi katalogi on aina kiva selata, vaikkei sieltä mitään raaskikaan tilata. Paitsi ehkä kivoja printti-t-paitoja (tää oli hyvä!). Tuon puodin tuotteet ovat kyllä kieltämättä laadukkaita; mulla on kotokotona vieläkin käytössä yläasteaikoihin hankittu anorakki.

Kirjekuoressa puolestaan oli tällainen koru, jolla lahjoin itseäni viime viikolla palkkapäivänä. Ihq! Plussaa huikean nopeasta toimituksesta ja kitkattomasta yhteydenpidosta (tilausvahvistus, ilmoitus siitä, että tilaus on jätetty postin kuljetettavaksi jne.)

Sit SK:n tarkempaa silmäilyä:

Tää on miust vähän pöllitty idea...(klikkaa aina seuraava)


Mikä mua vaivaa, kun tykkään tästä väristä?! Ihan ennenkuulumatonta :)


Itseraidottuvan langan käyttömahdollisuudet, osa 258
Jokohan tähän malliin silmä tottuis, kun sitä kaikkialla kaupitellaan...


Pakko todeta taas, että oi että mä tykkään näistä Isoveljen uusista väreistä. Mulle tuota beigeä ja armaalle passais tuo toinen, kiitos. Huomasin muuten, et uusin SK päihitti viimeisimmän Modan mun asteikollani ihan kuus-nolla. Taidan tykätä sittenkin enempi Viitalan Arjasta kuin Petäjän Leasta :)


Ihan kiva, harmi et koot alkaa vasta jostakin, joka olis mulle mallia säkki. Toisaalta eipä tarvii kaivaa kovin vanhaa Modaa löytääkseen ohjetta miltei prikulleen samaan malliin.


Reps-osaston edustaja :)

Lupasin innoissani Sialle toimia FifiIII-ohjeen koeneulojana ja proggis onkin parhaillaan puikoilla. Taidan tehdä kyllä ihan mini-fifin vaan. Huivivaihtoparini muuten, meilaathan mulle etanapostiosoitteesi? Laitoin sulle kyllä meiliäkin... Kiinnyn valmiiseen huiviin kohta niin kovasti, etten maltakaan lähettää sitä :)


13 Comments:

At 9:30 PM, Blogger Susanna said...

Onpas sulla ollut mukavan tuntuinen päivä!

 
At 9:58 PM, Blogger särmä said...

Raitatakin mallin käsi(tosi slkeetä taas vaihteeks) näyttää aikas venkulalta tuossa kuvassa;D

 
At 10:31 PM, Blogger sea said...

Mistä ne koot alkaa? Mä voisin harkita tuollaista. :)

 
At 11:20 PM, Blogger Jatta said...

Voi reps, ihan samaa tulin nauramaan ku särmä :D :D

 
At 11:24 PM, Anonymous Anonymous said...

Ihana tuo sivusto mistä korusi tilasit! Kiitos linkityksestä, enpä ole ennen törmännytkään. Lähtee ainakin yksi koru tilaukseen itsellekin :)!

 
At 11:42 PM, Blogger Maiju said...

Voi Hessus. Mihinkähän tuollaisen Lordin naaman voisikaan kirjoa..? Tyynynpäälliseen, laukun kylkeen, TAULUKSI...?! Unbelievable..

 
At 11:44 PM, Blogger muoriska said...

R-collektionin kannattaja jo vuodesta 1992.. eikun prittipaidan ostoon kun Roviskolla tai Oulussa käyn... miehelle nimittäin..

 
At 12:16 AM, Anonymous Anonymous said...

Hehheh, voiskin kirjoa itsellensä lordi-laukun...tai sitten ei?

 
At 9:10 AM, Blogger Tiina said...

LOL Repesin siitä R-collectionin paidasta! Oi joi... Katselin lehden äidin luona ja samoista malleista tykkäsin kuin sinä. Oranssi neuletakki vaikutti kivalta, sitä voisi joskus harkita.

Olikohan se Rowanin neuletakki uusimmasta syksyn Rowanista vai jostain kirjasta? Ensi numerossa on ainakin se Rowanin kukkatakki (pieni neuleblogi esitteli mallit)

 
At 1:58 PM, Blogger joko said...

kaunis koru!

 
At 9:26 PM, Blogger vikke* said...

Mä innostuin Lordin lärvin myötä ristipistoista ;)
Siis just *reps* meiningillä, pakko saada kokeilla ja kehystää jollekin vaiks joululahjaksi, siskon tytöt ainakin tykkäis :D

 
At 9:28 AM, Blogger Elli said...

Muhunkin iski Lordi... Langat jo ostettu. :o) Emmää mutkun toi mun jälkikasvu... ;) Lasiriipus on todella kaunis. Mulla on samanlaiset korvikset keltaisena, jostain markkinoilta ostin aikoinaan. Usein oli käytössä, mutta toinen hävisi. Laitoin sen jäljelle jääneen kaulakoruksi nauhaan, mutta tuolta voisi tilata uudet korvakorut. Kiitos linkistä! :)

 
At 10:29 PM, Anonymous Anonymous said...

Minä ihastuin myös tuohon vihreään Ainoon. Ajattelin tehdä siitä sen Regina-palmikkopaidan (Marjut Katajala, Ulla 3/05).

 

Post a Comment

<< Home