Thursday, June 15, 2006


Tässä postauksessa esiintyvä vyyhti koki muodonmuutoksen ja siitä sukeutui tällaiset Marylka-inspiroituneet kämmekkäät äitsykkäliinille. Ei äipän kouria nyt taida paleltaa, mut näähän voi antaa sit joskus syssyllä, kun auton ratti alkaa taas olla aamuisin kylmä. Ei siitä kauaa oo, kun aamulla sai vielä ajella tumput kädessä töihin... Toisaalta äite on kyllä sellainen avantouimarikarpaasi, että se kulkee huhtikuusta lokakuulle ilman sukkia pelkät sandaalit jalassa ja alkaa käyttää sukkahousujakin vasta 20 asteen pakkasella. Vähän turhauttavaa neuloa moiselle hepulle villatumppuja tai -sukkia :)

Alkuun kuvassakin poseeraava jämänöttönen otti päähän; olis voinut ihan hyvin neuloa vähän pidemmät varret...

...mut sitten muistin tän. Kuva Knit1:sta (Spring 06)
Siitähän saa unensinisen mikä-tää-nyt-on-härpäkkeen. Edellinen Snoopy-kuvioinen H&Msta ostettu onkin vähän kulahtanut, etenkin nyt kun sen käyttö on jokaöistä kun on niin valoisaa.

Viikonloppuna taas kotikonnut kutsuu, josko nyt muistais ottaa jotain neulottavaakin mukaan... Tarkoitus olis ainakin pestä ja vahailla auto joko Wild Things - tai Pink-tyyliin, kun keli taas sallii, hehehee :)

10 Comments:

At 10:53 PM, Anonymous Anonymous said...

Eipäs tullut mieleenkään, että tuollaisen härpäkkeen voisi itsekkin tehdä. Olen tuskassa etsinyt kaupoista noita, mutta eivät taida olla enää muodissa. Viime kesänä kaupat tursuilivat niitä, mutta en silloin ostanut, kun minulla oli ihana ja juuri sopiva valkoinen, mutta mutsi meni syksyllä pesemään sen pesukoneessa (mikä älynväläys), eipä mahdu enää päähän, ei. Prkl.

 
At 11:00 PM, Blogger sea said...

Mulla on semmonen HM:n Snoopy, mutta se on suunniteltu jollekin jonka silmät on ohimoilla ja nenä jättiläinen! :D

 
At 11:41 PM, Blogger Vilma said...

Mulla on käytössä Samsoniten musta silmälärpäke. Niitä saa ainakin Stockalta matkalaukkuosastolta (!), jos siis tarvetta on. Mun lärpäkkeen nimi on Zorro, melkoisen ilmiselvästä syystä: vain silmänreiät puuttuu. Niin ja se hevonen. ;)

 
At 11:45 PM, Blogger Niina said...

...ja miekka...ja viitta ja hattu ja...;-)

 
At 8:05 AM, Blogger KirsiÄr said...

Tänä(kin) aamuna tänne sorvitehtaalle pyörräillessä melkein kaipasin hanskoja. Jotta voi olla ajankohtaisempaa kuin kuvitteleekaan. Mulla ei vaivaa silmistä, mutta korvatulpat on lähes kiinteänä asennuksena (mies, liikenne, tuuletin, mitänäitänyon - toisaalta en saisi kyllä täyshiljaisuudessakaan nukuttua)

 
At 8:06 AM, Blogger Jatta said...

Kiva idea toi neulottu "päänpimennysverho"! Mulla on jo pitkään ollu hakusessa uus semmonen, joku söpö. Eipähän mullakaan lopu käsityöideat kesken..

 
At 8:49 AM, Blogger Kati E said...

Mä pohdin vaan, et miten te voitte nukkua noi laput silmillä? :OO

 
At 10:49 AM, Blogger Tiina said...

Mietin ihan samaa kuin kati e. Ei ollut ikinä tullut mieleen, että joku ihan oikeasti käyttää noita! :o Toisaalta mie taidankin olla niin tottunut luonnonvaloon, että kesällä valo ei haittaa pätkääkään, mutta talvella en saa unta jos joudun nukkumaan kaupungissa katuvalojen loisteessa. Juntti mikä juntti! ;D

..toisaalta tuollainen härpäke voisi olla ihan kätevä, jos tämä maalaishiiri päättää joskus lähteä kaupunkiin...

 
At 10:57 AM, Anonymous Anonymous said...

Kyllä mä käytän tuommoista ihan päivällä auringonpaisteessa:)

 
At 8:10 PM, Anonymous Anonymous said...

Tulin nopsaan vaan heittämään Haasteella, lisätietoja allekirjoittaneen blogista

 

Post a Comment

<< Home