Monday, June 19, 2006

Koska Tarjan neuloma Mollyn pääbändi oli niin kiva, niin munkin alkoi mieli tehdä moista. Vielä kun kaapista putkahti pinkki Tennesseen jämä suoraan syliin (mitähän mä oli silloin muuten etsimässä...), ni homma oli ihan selvä.

Ohje siis IK:n free projectseista, puikot 3 ja lankana Tennessee, noin 30 grammaa
Tykkään ja tulee varppina käytettyä. Tällaisiahan vois tehdä monta, ainakin yhtä monta kuin on bikineitä. Kaikkien kaa mätsäävän värinen :)


Tällainenkin oottelee viimeistelyä. Pysyyköhän tuo yhdellä kunnon pingotuksella flättellään? (suomen rumin murre tarttui/palas taas jo yhden viikonlopun aikana :) Kutittaakohan villa, eli pitäisiköhän silmiä vasten tulevalle puolelle tehdä samanmoinen kappale jostakin pehmeämmästä langasta? Onkohan villa liian kuuma näin kesäkeleillä? Ajaakohan i-cordit saman asian kuin kuminauha? Ainakaan sitä ei voi solmia takaraivolle, ettei solmu paina takaraivoa ja ettei tukkaa tuu pykälää? Painaakohan se solmumytty niskassa? Neulojan elämä on vaikeita ratkaisuja täynnänsä...

Aloittelin viikonloppuna (taas) yhden uuden jutunkin, mutta en viitsinyt kuvata sitä, koska epäilen että mun keskeneräisiä neuleita riivaa esiintymiskammo. Heti kun oon läväyttänyt blogiin kuvan, niin ne alkavat mököttää ja juuttuvat niille sijoilleen, joilla ne on kuvattu. Niin kävi Helleborukselle vähän aikaa sitten (se mökötti onneks vain pari viikkoa) ja nyt tää turkoosi tyyppi uhkailee samalla tempulla. Mun pitää varmaan viedä ne ressukat jonnekin esiintymiskurssille, "voita pelkosi" tjsp.


Mun huominen lounas. Helteellä ei tee mieli laittaa mitään mikroon, kun itelläkin on sellainen olo, et olis unohtunut mikroon. En yleensä liiemmin perusta salaateista, mut nyt oli pakko Sara la Fountainen ja Nordströmin Tinan keittokirjoista (kirjastosta lainassa) inspiroitua. Oikaisin kuitenki aika reilusti, eli ananas, persikka ja papaija ovat kaikki säilykeversioita ja jopa valmiiksi sopivan kokoisina paloina. Fetakin oli valmiina kuutioina, salaattia vähän vaan piti repiä. Ja lopuksi päälle - ja joka väliin - sitruunaöljyä. Kiitos avoanoppi, ilman sua en edes tietäisi moisen taivaallisen tökötin olemassa olosta. Joku sitrushedelmäkin olis voinut toimia tässä, seuraavan kerran sit.


3 Comments:

At 10:19 PM, Blogger Jenni said...

Vitsi mikä silmäsuoja! Kaikkea sitä voikin neuloa :) Hauska!

 
At 12:42 AM, Blogger Elina said...

Mä kyllä laittaisin kuminauhan niin pysyy varmasti yöllä.

 
At 8:27 PM, Anonymous Anonymous said...

Tuota pantaa itsekkin mietin, että josko tekisi.. En vain jaksaisi suomennella ohjetta..

 

Post a Comment

<< Home