Friday, May 05, 2006

Tämäkö on nyt sitten sitä jotakin kivaa, jota lupasin viime postauksessa aloitella...

...sehän ihan tylsä tavissukka seiskaveljeksestä. Mun mielikuvitus taitaa olla vähän jäässä. Äitienpäiväkortitkin (kaikki viis!) menin ja ostin sen sijaan et oisin rustaillut ite jtkn. Niin tän sukan saapi muuten kohta puoliin vanheneva tikkupisko, joka todistettavasti käytti villasukkia vielä ainakin vapunpäivänä.
Edit: Näyttääpä sukka hullulle, onneks syster on aika sorjasääri :)


Kaikkea (mitä vapaavalinnan hyllystä ja novitan valikoimista löytyy) pitää kokeilla. Taipuiskohan puuvilla supersuosituiksi saunasukiksi..? Niin ja juicy fruit pääsi kuvaan, koska se oli hubba bubban ohella lapsuuteni lempipurkka. Ai miten niin perso makealle? Viime viikon vaihteessa Täydellisessä mualimassa Kevin Costner ja se pikkupoika söivät sitten juicy fruitia ja saivat mut ja systin äitymään muisteloimaan niitä lapsuutemme kesiä, jotka tuoksuivat naamalle lätsähtäneelle purkkapallolle. Oli siis pakko saada.

Mitäs muuta. Oon vähän tylsä, en jaksanut edes lehtikavalkadia väsätä. Riittääkö jos kerron ettei mikään erityisemmin sykäyttänyt. Ai niin, ostin pari päivää sit yli puol kiloa jotain ihanaa, mut laitan siitä kuvia aikaisintaan sunnuntaina, koska se olla vielä salaisuus.

Aurinkoista viikonloppua kaikille, elkää polttako neniänne!

Ps. Annev huomaatko, koko postauksessa ei ollut ees viittausta mihkään vaaleanpunaiseen?! :)


5 Comments:

At 6:45 PM, Blogger Susanna said...

Kivannäköinen tavissukka :D

Juicy fruitit on ehdottomasti maailman parhaita purkkia. Sääli että niissä on sokeria. Mut siis pelkkä se tuoksu, tulee lapsuus mieleen :D

 
At 7:00 PM, Blogger verano said...

Jotenkin tutunoloinen postaus :) Mulla on kaapissa tuollaiset siniset polvisukat ja jälkimmäinen lanka tuntuu nimeltään jotenkin perin tutulta ;) Mistä tuota Suvia löysit? Pitäis varmaan ihan vain nimen perusteella hakea vähän, pakko olla hyvää lankaa..

 
At 7:35 PM, Blogger laurar said...

Suvi on kotoisin VapaaValinnan alahyllyltä Hervannasta. Hänet on bongattu myös Koskarin VV:sta ja useista blogeista, muttei kuitenkaan Anttilasta tai Prismasta.

 
At 9:27 PM, Anonymous Anonymous said...

*plinks* ettei ihan ilman vaaleanpunertavaa olis niin onneks on noi linkitykset sentään :-D

 
At 10:05 AM, Blogger Altocumulus said...

Lapsuusmuisteloissa täälläkin, en ole edes hoksannut että Juicy Fruiteja saa vieläkin!

 

Post a Comment

<< Home