Friday, May 12, 2006

Täällä taas vaan shoppaillaan ja hengaillaan...

Kun kerran kaikki muutkin... Nää on siis sieltä yhden tamperelaisen ostoskeskuksen yläkerrasta halvennuksella. Avoanoppi saa vihreän mötkylän äitienpäivälahjaksi ja ruispuolukkapuuron värisistä tulee jotakin ihan miul ihtellein aivan yllättäin.


Sain eilen päähäni et kummipoju tarvii puuvillaisen kesäneuleen ja kaivoin sitten vanhasta Novitasta tuon hyväks havaitun ohjeen esille. Kokeiliskohan sitä pyörönä... Siispä samaisen kauppakeskittymän kellarikerrokseen lisää Suvia shoppaamaan. Toivottavasti kummipoika vaan mahtuu 100senttiseen neuleeseen... Neuvolatädin käyrien mukaan pitäs mahtua, mutkun kaveri ei oo koskaan liiemmin mistään käyristä piitannut, vaan pikemminkin kulkenut aina ihan omia reittejään.


Tää sai monet villiintymään kevättalvella, joten minäkin tilasin kirjan (LMKG:n siis). Suomalaisella vaan kesti näin kauan toimittaa se. Eivätkä ryökäleet edes vaivautuneet ilmoittamaan mitään toimituksen viivästymisestä, vaikka olin maksanut opuksen jo ennakkoon.


Äitykän Saunikset valmistuivat muuten eilen
Lanka: Novita Suvi, kerä/sukka (jämät tuossa kuvassa)
Ohje: Ulla 1/06, saunasukat. Kiitos SirpaLeelle loisto-ohjeesta
Puikot: 2,5

Muuta:
- Oolrait, näinhän sitä sileää (siis todella sileää) saadaan aikaan; numeroa suositusta pienemmillä puikoilla
- En ymmärtänyt ohjeesta miten kantalapun sivuista olis pitänyt poimia 14 x 2 silmukan lisäksi 2 + 2, joten jätin kiilakavennukset vähän vaiheeseen, niin että pohjapuolen puikoille jäi 2 ylimääräistä silmukkaa kummallekin
- Novita ei muuten pettänyt odotuksia tälläkään kertaa; toisessa kerässä oli solmu ja toisesta lanka katki kesken kaiken


Kahtokees kuin mageen mukin sain valmistuvalta opiskelijalta, jonka harjoittelu loppui tällä viikolla. Toisella puolella lukee L-sanoja löllöllöö-liimaan-ja-lakasen-laulan-ja-lötisen. Oon tainut hänen harjoittelunsa aikana ainakin liimata (askarrella työaikana) ja lötistä (jos se tarkoittaa samaa kuin lätinä). Ihan hassua, että valmistuin itse vasta vajaa vuosi sitten ja nyt kirjoitin just valmistuvalle tulevalle kollegalle loppuarvioinnin harjoittelusta.

Onneksi tänään tapahtui noin monta kivaa asiaa, koska kotona odottikin sit lasku alkuviikon autohuollosta. Tsiisus, onneks sitä ei tarvii tehdä taas kuin vuoden tai 15000 kilsan päästä. Niin ja se sijaisauto oli mulle luojan kiitos ilmainen.


5 Comments:

At 5:56 PM, Blogger Susanna said...

Minkä ikänen sun kummipoika on?

Mä joudun esim samosta neulomaan 3½ puikoilla jos tahdon oikein tosi sileäntasaista. En enää edes katso suosituspuikkokokoja, kun tiedän että pienillä mennään...

 
At 7:04 PM, Anonymous Anonymous said...

hei, tuo Suvi, mikä ihmeen puoti sitä myy?? Edes Novitan sivulla siitä ei löydy mainintaa. Kaipaavasti...

 
At 10:08 PM, Anonymous Anonymous said...

Vastaan minä tässä välissä Lellulle, että meilläpäin Suvia myydään ainakin Vapaa Valinnassa.
(1,50e per 50g)

Ja samaan syssyyn kysyn, kun jo aikaisemmin piti kysymäni Lauralta, että paljonko sulla meni tuota Suvia saunasukkiin? Vois sopia meiränkin äirille.

 
At 10:19 PM, Anonymous Anonymous said...

Kiits nopsasta vastauksesta :).

 
At 12:04 PM, Anonymous Anonymous said...

Mistä lehdestä otit ohjeen tuohon Suvineuleeseen? Yritin tihrustaa ja kävin kaikki omat lehdet läpi, mutta ei tärpännyt:)

 

Post a Comment

<< Home