Wednesday, May 17, 2006

Haudi

On taas jonninmoinen blääh vaivannut, sori jos joku ehti jo kaipaamaan :) Oon taas liehunut eilen ja tänään töiden jälkeen pitkin kaupunkia, koittanut ehtiä passia anomaan ajoissa ja istua kököttänyt neuletapaamisessa hamaan tappiin saakka, vaikka Stockan kahvilan väki koitti hätistellä meitä valomerkeillään (sähkökatkot...)

Kotona kuitenkin odotti tällainen ihqu paketti Käsityöt kaikenlaista -blogin JaanaV:lta, jota taannoin jelpin hädässä. Kiitos ihanasta kiitoksesta, revin tuon silkkipaperin rumasti, kun olin niin täpinöissäni :)

Neulomukset sit taas...

...aloitettuani tän, oon neulonut melko kiltisti vaan ja vaan sitä. Nyt kun pitäis ekan kerran koko neuleen aikana alkaa laskemaan (raglankavennukset), ni eipä enää hotsitakaan. Mut pakko kai tää on valmiiksi rykäistä, kun näin loppusuoralla jo ollaan.


Muinainen novitalainen pääsi tänään neuletapaamiseen mukaan kera kymmenen vaihtoehtokokoisen virkkuukoukun, ja siitä alkoi vihdoin muodostua kassi, josta on haaveiltu piiitkään. Haalin muinoin tätä lankaa lilakirjavana (why 'o why), beigenä ja luonnonvalkoisena, mut en sit pinkkikirjavana. Sittenpä sitä ei saanutkaan enää mistään, kunnes ihana paketti tätä kurkkas ihanassa lankakaupassa hyllyn alta ja huikkas mulle, et hei täällä me ollaan.


Kipaisin ennen neuletapaamista (taas) Koskarin Käsityökeskuksessa, tällä kertaa Fiestaa haalimassa. Aikomus oli tehdä siitä Knightin virkatut tossut. (Miksi muuten keväällä/kesällä virkatuttaa niin kovasti?) Ohje täsmää Samoksen neule(virkkuu)tiheyteen ja oon aina luullut, et Samos ja Mandarin Fiesta olis yks yhteen, mut about seitsemän yrittämän jälkeen luovuin toivosta ja päätin kokeilla uusiks joskus toiste.

Semmosia. Nyt syön pizzaa ja katon Salkkarit dvd:ltä sillä varauksella että meitin dvd-masiina (oikee helvetinkone) on suostunut tänään toimimaan siten kuin se aamulla ajastettiin. Muuten syön vain pizzaa ja kiukuttelen. Ai niin, paitsi et en jaksa kiukutella, koska me varattiin eilen matka tänne ja sen ajattelemisesta tulee iloiseksi.

9 Comments:

At 10:20 PM, Blogger derea said...

Kivoja juttuja sulla :) Mietin eka et onks salkkarit tullu dvd:ksi mut sit tajusin sun jutun :D

En tiiä onko vaan mun koneesta, mutta mulla ei näy kuvat, vaikka kuinka päivittelin. Näkyy vaan valkoset laatikot ja ite kuvat näkyy vasta kun painaa siitä linkistä :/

 
At 10:22 PM, Blogger Arteeni said...

Juu, ei näy kuvia Klaukkalassakaan...

 
At 11:20 PM, Blogger neja said...

Mullakaan ei näy kuvat ku vasta sitten ku klikkaa valkosta laatikkoa. Niin ja kiva paita tulossa:)

 
At 2:41 AM, Anonymous Anonymous said...

Jatkan listaa, ei näy kuvat ja osa ei nähtävästi avaudu kokonaan edes klikkaamalla tuota hassua valkoista ruutua.
Joko oot koukkuamista ehtinyt vai oliko tuo pinkki ihan virkattu, kuvasta avautui vain yläreuna joten en oikein saanut selvää.
Paita on kauniin värinen :-)

 
At 8:24 AM, Anonymous Anonymous said...

Kuvat uupuvat Tampereellakin, tosin valkoisesta boksista klikkaamalla saa uudella sivulla kuvat näkyviin.

 
At 1:40 PM, Blogger Susanna said...

Mulla näkyy vaan paitakuva, paitti kun klikkaa boksia. Mutta näemmä bloggerilla on jotain ongelmaa nyt, kun minäkään en tänään saanu kuvia näkyviin ollenkaan, vaikka koodinpätkä näkyi ihan normaalisti :/ Ehkä ne sieltä tulloo :D

 
At 3:47 PM, Blogger KirsiJ said...

Hei, ihmettelin tuota kuvattomuusasiaa, mutta näyttää olevan muillakin ongelmia. En ihmettele enää.

 
At 10:32 PM, Blogger katinkontti said...

Jos et ole vielä käynyt kurkkimassa, www.arabia.fi etusivulla (ja kesätuotteet-linkistä lisää) on kuvia uusista tuotteista. Voisin kuvitella että ainakin yksi noista rasioista oisi sulle mieleen :-)

 
At 10:00 PM, Anonymous Anonymous said...

Hei ! Kiva vihreä paita. Mistä ohje on ?

PÄIVI

 

Post a Comment

<< Home